Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (114)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší průser téhle řady je to, že je k soutěžícím příliš mírná. Luxus v podobě postele, polštářů, dek a dalšího zboží pro jeden kmen není dobrý nápad. Jeden kmen je brutálně znevýhodněn a druhý si užívá výletu na Fiji. Za to rozhodně 1 hvězdička dolů !!! Co se týče soutěžících, tak největší sympaťáci a moji oblíbenci jsou Earl s Yau-manem. Do 7. dílu mě to moc nebavilo, ale 8. díl byl průlomový. Zaprvé jim sebrali všechen luxus (chachá), zadruhé mě nadchnul souboj v tradičním Fijiským tanci a Yau man se ukázal jako skvělý shooter. Prostě konečně ta série dostala šmrnc a začala být zajímavá. V porovnání s Cookovými ostrovy je to jednoznačně slabší, ale ty poslední díly byly super. 80% ()

Reklama

acsmp 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě tahle série nudila, ale jak odpadly nezajímavý soutěžící, tak se to rozjelo. Už od začátku jsem přál Yau-Manovi (když dokázal otevřít bednu svojí chytrostí a ne hrubou silou, jak se neúspěšně snažili ostatní). Dreamz se ukázal jako obrovskej haj*l, když řekl, že to auto bral s tím, že Yau-Mana klidně podrazí. Překvapilo mě, že ho porotci na závěr dost zkritizovali. Nechápu, jak si mohl myslet, že potom, co podrazil svojí 4 a pak Yau-Mana, vyhraje. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, začátek je dost slabý, jeden kmen stále jen prohrává, zatímco druhý se povaluje v luxusu, ale po promíchání se začínají dít věci. Pád Čtyř Jezdců je asi jedním z nejelegantnějších podrazů v historii, stejně tak Dreamzova dohoda s Yau-Manem je nezapomenutelná. Inu, výherci auta jsou prokletí. Doslova pestré obsazení (v duchu Cookových ostrovů), ve kterém asi nejvíce zaujme vědátor Yau-Man, přihlouplý podrazák Dreamz, bláznivý cholerik Rocky a ironický velitel Earl. Mimochodem, věděli jste,že po úspěchu Cookových ostrovů bylo opět v plánu rozdělení na čtyři kmeny podle etnika? Padlo to kvůli tomu, že jedna soutěžící ze hry na poslední chvíli vycouvala - a proto museli producenti narychlo vymyslet zvrat s luxusním táborem? ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že už můžu komentovat, i když jsem neviděla poslední díl. Fiji jsou o něco slabší než Cookovi ostrovy, možná výběrem soutěžících. Je fakt, že dlouho jsem si hledala oblíbence a vlastně do teď ho nenašla. Yau man, který je tu hodnocen zcela pozitivně mi absolutně neučaroval, je fakt, že na jeho taktiku nikdo nemá, ale jeho krysí obličej a úlisný úsměv mě dost rozčilují. Na Dreamze nebudu plýtvat slovy, musela bych být sprostá. Bohužel vím kdo vyhraje, nejsem z toho nadšena a tím víc se těším na Čínu. Mimochodem můj nej soutěžící této řady byl Edgardo, škoda, že se nedostal dál. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)

Reklama

Reklama