Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke konkurencie schopné prvej hranej časti, po stránke príbehovej horšie snáď ako dvojka, ale v konečnom dôsledku u mňa jednoducho forma zvíťazila a keďže filmy typu Appleseed, Vexille 2077 a pod. žeriem, nemôžem inak. Je ich príliš málo na to, aby som si dovolil ich nepodržať... :) ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi dobré, samozřejmě především po akční stránce. Rozhodně o třídu lepší než hraná dvojka a trojka. Byla znát velká inspirace Vetřelci, což je paradoxní vzhledem k tomu, že Vetřelci zas byli částečně inspirováni knižní Hvězdnou pěchotou. Kéž by tohle dílko nakoplo zájem také o hrané pokračování či restart celé série, určitě by zasloužila vylovit z bahna podprůměru. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoce hodnocené čtyři hvězdy!!!!! Myslím, že to mohlo býti o malinko lepší, ale opravdu né o moc. Jsem fanouškem původní Hvězdné pěchoty a pokračování jsem také viděl. Takže jsem si tento animák vskutku užil. Stále to mě působilo jako nějaká hra. Celá pěchota se skládala z naprosto skvělých charakterů a každý dostal svůj aspoň malý prostor se ukázat. Docela mě překvapila vysoká úmrtnost pěchoty, ale nehrálo si to na nějaké americké happyendy, což je vlastně dobře. Kdyby vznikl nějaký prequelový seriál k tomuto filmu, byl bych určitě nadšen a s chutí bych se na to podíval!!!! Víc takových věcí do budoucna!!!!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve víc. Ať už v případě béčkového příběhu plného nesmyslů, tak co se týče akce a postav. Střílení hopsajících brouků působilo neživě a "papírově", přičemž drsní vojáci padali hloupě v počtu jak mouchy, ale se mnou to ani nehlo, protože zosobňovali jen prázdné šablony, které jsem od sebe sotva rozeznal. A byla to škoda, designově i animačně (u lidí a lodí) se jednalo o moc hezkou podívanou (zejména tedy na těch pár přitažlivých nahotinek ;-)). 5/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto počítačovo animovaná snímka sa drží filmovej jednotky. To znamená, že sa sem tam ukáže nejaká tá kozička a zadnička. Ženské postavy sú tu viac než dobré. Výzbroj je viac ako slušivá a lepšia než v jednotke a je to celkom masaker, teda stále sa tam strieľa. A čo chcieť viac. Napätie, akcie, hlášky, všetko tu je a spolu s plynulým dejom sa jedná o skvelú prehliadku, ktorú však bohužiaľ zhadzujú veľmi opakujúce sa boje. Grafika stojí za výbornú. Príbeh je slušný a dá sa povedať, že aj ďaleko lepší, než u druhého či tretieho snímku. Veľmi sa blíži skôr k pôvodnému, teda celkom tomu prvému, takže v podstate akoby práve na neho nadväzoval. Keby tam bolo viac obnažených ženských tiel, či nejaká tá sex scéna, dalo by to tejto snímke aj ľudskosť a srdce. Takto len priemer. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama