Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušná sci -fi, kde se opět setkají tři přátelé, kapitánka Ibanezová, vědec Carl a Johnny Rico, který už je generálem, aby se střetli v dalším boji s arachnidy, tentokrát na zamořené lodi Ibanezové, s bojovým výsadkem, se kterým se pokusí zničit královnu arachnidů.-chcete vědět víc?-no tak si tohle velmi ucházející sci-fi military pusťte, za podbarvení solidní hudby. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $193,425▐ Akčný masaker skoro bez prestávky, dojem ale kazia počítačovo chladné tváre, tam sa teda moc animátory nepretrhli, ostatné veci v rámci animácie ušli, ináč to vo viacerých momentoch pripomenie film Votrelci. /40%/ ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

S. Aramaki si vzal po skvělých Appleseedech na paškál trošku profláklejší téma hvězdné pěchoty, a já jsem výsledkem tak překvapený, že musím pálit plný počet. Appleseed je sice regulérně osobitější a originálnější tématika, ale tohle mě bavilo ještě víc! Nečekal jsem žádné velké věci, ale dostal jsem neskutečně dobře zpracovanou látku. Od úvodního proslovu jsem se do toho solidně zažral a postupně jsem tomu propadával víc a víc a neskutečně si užíval celý ten akční animovaný kolotoč! Tolik zvratů a nečekaných situací jsem opravdu nečekal. Pravda, lehká inspirace vetřelcem tam je, ale v rámci animovaných 90 minut je to šíleně chytlavé a koncepčně zvládlé na výbornou. Jediný problém je možná s postavami, je jich vcelku dost a přes obleky nejde poznat kdo je kdo, ale i tak si některé oblíbíte. Pro mě absolutně vyvážených a využitých 89 minut bez ztráty dynamiky. Celé je to výborně temné s hutnou atmosférou (přesně jak v původní hrané verzi), kde se s postavami opravdu nikdo nemazlí. Nešetří se taky nahotou, animované boobs, proč ne. To prostě šlape od začátku do samotného konce! Průlet červý dírou je naprosto labužnický a finále je z animovaných akčnáků jedno z nejlepších. Takže honem do červených čísel a chci další Aramakův film. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota se vrací v animovaném pokračování. Johny Rico (nyní generál) a Carmen (nyní velitelka bitevní lodi) se vrátili, aby čelili dalšímu útoku brouků. Sci-fi filmek nabízí pěknou animaci, zezačátku i nějakou tu lehce erotickou pasáž a hlavně masakr jak lidí, tak brouků. Animák se mi hodně líbil a dávám 80% :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kéž by se hraná pokračování geniální jedničky vezla ve stejném duchu.Solidní animáč,který vypadá opravdu dobře,příběhově navazuje na první díl,takže se dočkáte Johnyho Rica,kapitánky Ibanézové i nacistického vědce Carla Jenkinse.Duch jedničky je zachován co se týče klasické bojové hudby při výstupech Johnyho,drsných hlášek,roztrhaných mariňáků a slušném počtu digitálních koziček ( ty malovaný holky sou snad ještě hezčí než živý ) .Problém je,že je to pořád jen animáč,takže se člověk prostě nemůže vcítit do té brutální akce a přestřelky vás začnou normálně nudit a já se spíš bavil příběhem.Kéž by se sehnal rozpočet aspoň na 75 míčů a natočilo se regulérní pokračování Invaze,se všemi starými známými. 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama