Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel a Leonora mají před svatbou. Nervózní Daniel se ale dopustí chyby - před svou snoubenkou něco tají. Problém se samozřejmě neutají a všechno se zkomplikuje tak, že se svatební plány začínají hroutit. (Michelle8)

Recenze (7)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Naozaj podarený film o predsvadobnom zhone a neistote, či je práve on ten pravý :)) Natalia Oreiro zase raz v inej hereckej polohe, tentokrát ako psychopatická Leonora (scény s tortou, motorovkou, alebo v lese boli fakt geniálne) Keď som si s "poker face" púšťal film myslel som na to ako ma už dlho žiadna komédia nerozosmiala a toto si pozrem asi len kvôli Natalii. Do par minut, prišiel prvý výbuch smiechu. Bravo. ()

Michelle8 

všechny recenze uživatele

Celou dobu to vypadalo na hvězdičky spíše tři, konec mě ale nakonec přesvědčil, abych dala čtyři. Takových 68% to u mě má. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na tom byla asi ta utajená pátračka ztraceného prstenu ze strany ženicha a ňoumovitého bratránka, zato Natalia Oreiro mě nebavila tím, že dvě třetiny filmu vypadala, jako by kousla do obzvláště kyselého citronu. Ještě, že se nakonec zdravě naštvala, odhodila šaty, předsudky i nafouknutý výraz a začalo to pravé romantické tóčo. To si pak holka rozhodně nemohla stěžovat na nudnou svatbu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že když Natalii Oreiro uzmou nálepku herečky z telenovely a vsadí ji do normální bláznivé komedie, že to bude tak dobré. Moje první svatba je moderní groteska se vším všudy, humor počítá se vším od obyčejné náhody po nikdy nekončící dialogy mezi rabínem a knězem. A konec konců Natalia je krásná, nestárne a hrát umí. #cineargentino ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama