Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (607)

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je super. Celý ten mix romantiky, krimi, dark fantasy a čiernej komédia ma veľmi bavil. Troška bordel, ale zábavný a vizuálne pekne natočený. Ale po scéne s hadmi v stodole evidentne niekto omylom vystrihol asi 20 minút filmu, celé to prestálo dávať zmysel, z filmu sa stala prehliadka wtf scén a pri finále som sa už regulérne musel smiať. Obrovský maglajz, ktorý drží nad vodol akurát výborný Radcliffe. Aja /Acha/ Adža môže točiť slušné B - čkové remaky , B- čkových hororov ale na takýto druh filmu bohužiaľ nemá. Proste hrôza. Smuné je, že keby to nemalo retardovaného scenáristu a režíroval tonapr. Raimi, Darabont alebo kľudne aj Burton mohlo to byť super. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že dílo s tak mizerným scénářem po celou svou stopáž neškobrtne a zdatně letí vpřed. Hillova předloha trpěla přílišnou doslovností a až trapnou snahou provést čtenáře celým příběhem téměř za ručičku. Ajův snímek toto eliminuje, nicméně děj knihy v podstatě pouze nezajímavě převypravuje. Stále se tak jedná o zajímavý nápad naroubovaný na naprosto směšnou příběhovou linii, u které tak maximálně překvapí účelné použití až karikaturních charakterů. Radcliffe, se svými třemi výrazy, není tím pravým hereckým tahounem, a jen těžko mu lze uvěřit jeho trauma, díky celkově uvolněné atmosféře tím však Rohy příliš netrpí. Největším překvapením je však celkové vyznění snímku. Ten osciluje někde na pomezí vážně míněného thrilleru a současné populární teen fantasy romance. Aja se tak díky všem těm barvičkám a slzičkám nenápadně přihlásil o další možné pokračování populární ságy Stmívání. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vždy je velice těžké napsat komentář k dokonalému filmu, kdy nemám téměř co vytknout. Tak ho tedy alespoň zahrnu chválou. Na úvod podotýkám, že filmy s Radcliffem nemám příliš v oblibě, jelikož už je příliš profláklej jako Harry Potter. Nemluvě o tom, že mi nikdy nepřišel dostatečně charismatický, aby zvládal hlavní role. Tohle byl však ten nejlepší film jaký jsem s ním viděl a to jeho nejslavnější příběhy z Bradavic zbožňuji. Nejvíce mne asi zaujal způsob vyprávění, jež se prolíná do dvou časových rovin s příběhem, který v podstatě nemá obdoby. S ničím podobným jako je zde, jsem se jinde dosud nesetkal. Rohy, což je také hlavní plot celého filmu, byly maximálně využity a zapříčinily celou řadu opravdu humorných scén. O horor však v žádném případě nešlo, neboť hlavní hrdina celou dobu vyšetřuje vraždu své přítelkyně za pomoci své nově nabyté zbraně. Jediné co se mi úplně nezdálo, byl konec. I když přiznávám, příliš jsem si přál nějaký krvavý happy end. PS: Dokonce i soundtrack je pětihvězdičkový a přestože se experti shodují, že by ho divák správně neměl vůbec zaregistrovat, tak tady je naopak velice výrazný a působilo to vskutku famózně. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okej tenhle film jsem hodně dlouho odkládal a pořád marně doufal, že ho nějaká produkční společnost ohlásí u nás do kina, jenže, bohužel to se nestalo a to je kurevská škoda, alespoň pro mě, protože tenhle film mi sedl jako už dlouho nic a to navzdory mnohým chybám, za které bych jinde posílal scénář a předlohu minimálně do sedmi pekel, děj je totiž příšerně předvídatelný a hlavní postavy nalajnované podle těch největších klišé (obzvlášť u flasbacků z let dětských), navíc střípky děje minulosti moli být víc střípkovité a ponechat větší váhu na dění v současnosti, které tak působí trochu odflákle. Ale co sakra na tom, když jsem se bavil u atmosferické fantasy s příměsí absurdity a černého humoru?! Osvěžující mix brakové detektivky s fantasy se super vygradovaným (a příjemně mystery) závěrem, předvídatelnosti navzdory. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla hodnotit celkové převedení knihy do filmu, dávám jednoznačně palec nahoru, protože po většinu času se film drží předlohy jako klíště. Beze změny zůstávají dokonce i osudy postav a myšlenka, což je u Kingových / Hillových děl rovno zázraku. Ale jak už jsem nakousla, ani zde se scénárista nakonec neudržel a musel mermomocí něco přidat, ubrat či alespoň pozměnit. A z nějakého mně nepochopitelného důvodu jsou tím něčím zrovna scény, které čtenáři postupně vykreslují zvrácený charakter vraha. Ne vždy je ŠOKING!odhalení žádoucí a filmové "Rohy" jsou toho jasným důkazem. Kvůli poslednímu zmíněnému bodu dávám "jen" 3,5*, nicméně za výborný casting (především D. Radcliffe, J. Temple, D. Morse a J. Anderson) a za boží horns scény zaokrouhluju nahoru. I když bych brala radši třídílnou minisérii, tak modrou barvu si tohle zpracování vážně nezaslouží... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Juno Temple povedala, že ona a Daniel Radcliffe zažili vtipný moment pri natáčaní ich sexuálnej scény. Bola to jeho prvá sexuálna scéna pred kamerou, a preto ju žiadal o radu, pretože ona ich vo svojej kariére nakrútila niekoľko. Povedala len: "Garantujem ti, že pár okamihov po tom, ako začneme natáčanie, budeš požiadaný, aby si mi položil ruky na zadoček. Raz sa to stane." Päť minút po zábere režisér požiadal Radcliffa, aby položil ruku na jej obnažený zadok, a Temple Radcliffovi povedala: "Hovorila som ti to." (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama