Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jarin69

Tak jako expert a hororový expert, musím nesouhlasit, protože tam nevidíš ono posleství, které film se snaží ukázat. 

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

Eliott

Eliott (hodnocení, recenze)

Neví někdo v čem se liší alternativní verze? Celkem ě to zajímá a nemohu to nikde najít.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Jak již bylo napsáno - poslední třetina to zazdívá. Hodnocení to má přiměřené, možná i shovívavé. U mě 3*.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty rohy jsou v pohodě a dá se to přežít.. v podstatě vypadá jak nějaký superhrdina... to jak postupně dál mutuje moc hezké ale není a zdá se že to ani moc nefunguje. Hold zase ta debilní snaha hnát to do extrémů.. 

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Tomuhle nerozumím... Proč tohle není v červených číslech?! Tady bych čekal aspon 77... ;hmmm---

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako zdejší hororový guru jsem čekal spojením AJA - Radcliffe solidnější snímek. Horns je svým námětem originální, ale těch hluchých míst je ve filmu mnoho. Rozhodně by prospěla úprava dialogů a vdechnutí trochu té hororové, příběhové duše. Někdy prostě to, co funguje na papíře, nemusí zafungovat ve filmu. Příběh kolísá na hranici několika žánrů a skutečně kvalitně není zvládnutý ani jeden z nich. Alexandre Aja má talent, ale nedokážu se ubránit dojmu, že si nedokáže vybrat ten správný film. Čestnou výjimku tvoří snímky Noc s nabroušenou břitvou a Hory mají oči. Horns tedy zůstává průměrným filmem, který v televizi neurazí. 3*

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Omyl ,Igore, já jsem tě Blbcem nenazval, přečti si pořádně příspěvek a potom to, na co ten příspěvek reagoval.

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

"Ig vstoupil s ukradeným kornetem do žluté záře a ocitl se u stromu. Aniž by se zastavil, vyrazil po hořícím žebříku jeho větví. Zdálo se mu, že nahoře slyší hlasy, neuctivé, veselé hlasy a smích – oslava! Ozývala se i hudba, tympány a hubaté vrzání a dunění trumpet. Padací dveře byly otevřené. Ig jimi prolezl do svého nového domova, do své ohnivé věže, v níž stál jeho plamenný trůn. Měl pravdu; probíhala tam oslava – svatební hostina, jeho vlastní svatební hostina – a nevěsta už na něj čekala, vlasy jí hořely a byla nahá, zahalená jen do kousku ohně. Ig ji vzal do náruče, políbil ji a společně hořeli."

- přečti si knížku. Není dlouhá a budeš víc v obraze. Interpretace nebe a pekla asi není uplně správná. I přes Igovu na první pohled zkaženo povahu jde spíš o spravedlnost/revenge na pomoci satanáše a především love story.

 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Ok... tak tebe jsem nepobral. Já se ptal na věc kolem filmu (k tomu ta záložka slouží, teda alespoň doufám), protože mi to přišlo divné a chtěl jsem vědět jestli to má nějaký význam nebo to je pomrknutí pro čtenáře knihy. Tys mi napsal tu blbost (a začal s tím), která vůbec nesouvisela s mojí otázkou. Já odepsal, že v tom filmu asi je nebe a peklo ...a teď mi píšeš, že jsem Blbec... Jediný kdo se toho pořád drží jsi ty. A jestli jsem tě naštval, že jsem napsal, že mě to nezajímá... tak jako sorry, ale fakt nezajímá.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Já věřím důkazům a důkaz o tom, že existuje nebe jsem ještě ani jeden neviděl. Naopak peklo jsem si mnohdy zažil na vlastní kůži. A jsem rád, že Tě nezajímá, čemu věřím... mě taky nezajímá, že seš jedinej z koho ten film udělal Blbce.

 (hodnocení, recenze)

JohnMiller , Beckett51

Oboum děkuji za podnětné odpovědi.

JohnMiller: to že to je jenom film, neznamená že musí z diváka dělat blbce...

Beckett51: to je sice super, ale je to film - o týpkovi, kterému narostly rohy (peklo), takže v tom světě by nebe být mělo - čemu věříš ty mě vážně nezajímá

*otázka byla určena pro lidi co znají knihu - jestli to v ní není nějak vysvětlené

na příspěvěk reagoval Beckett51

 (hodnocení, recenze)

****spoilers**** Může mi někdo vysvětlit ten konec? Myslím to, že byli ZASE spolu! Podle filmu byla ta holka absolutně nevinná, hodná, sexy... američanka =  prostě všechny předpoklady proto aby se dostala do nebe. Navíc by měla mít bonus za rakovinu, znásilnění a její vraždu, takže bych to viděl na V.I.P. sekci nebe spolu s Ježíšem, Lutherem Kingem a touhle partou! Tak jak je možné že skončila na stejném místě jako típek co chlastá, kouří, ochcává památníky, zabíjí lidi a paktuje se s Ďáblem? Nebo spíš naopak, jak to že on se dostal do nebe... nebo tam někde ...mezi "dobré" lidi? To mám brát že Bůh udělal Ďáblovi laskavost...? A od kdy je Ďábel "such a pussy?"  ****spoilers****

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Beckett51, S.Quentin QUALE

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

si teda zase zabil, ale jak řikáš já mám výhodu, co se týče japonských filmů, ale zase u Čínských a Korejských musím čekat na titulky 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Súhlasím so Stalkerom. U Yoshiho si želám aby hodnotil iba filmy, ktoré vyjdú v Japonsku. A ak nie napíš to veľkým tučným červeným písmom. Videné mimo rodnú krajinu. Lebo potom sa tu môžeme posrať z toho zmetku. Minule som sedel v kine 4 dni a čakal na film, lebo som videl, že už má hodnotenie na csfd. A viete čo? Film nikdy nezačal. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Yoshitsune

Stalker85

Stalker85 (hodnocení, recenze)

Madsbender

Jo je nepostřehl..a to z jedinýho důvodu...Hodnotim a komentuji filmy který jsou v kinech a na dvd  v ČR..ne v zahraničí...chápu že jako slovák trpíš komplexem méněcennosti a tak si to léčíš na druhých ,ale skus radši uvažovat...neni zapotřebí psát román..stačí : Viděno v .... (příklad) GBR. páni...to jo,to je uplně slohová práce..

S.Quentin QUALE:Ano,dobře..tak..tak mě radši neber doslovně a ber to ne jako příklad konkrétního filmu...ale jako ukázku toho..jaký lidi tu jsou..chca nechca..tak to je..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Tom_Lachtan, Beckett51

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Stalker85

Ja sa nazdávam, že sú komentáre určené na vyjadrenie názoru na film, nie na podrobnú kroniku spisovania kde, kedy, s kým a za koľko som videl (pre túto funkciu boli v profiloch filmov zriadené možnosti spraviť si poznámky). Za prvé, pochybujem, že by to niekoho bavilo čítať a za druhé, v tvojich komentároch som takúto informáciu rovnako nepostrehol.

na příspěvěk reagoval ywo666, Stalker85

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

Stalker85

"jen z traileru a přečetli si někde na netu o čem to je" ........nechci Tě chytat za slovo, ale zrovna tady je to tuplované tím, že film je podle knižní předlohy, kterou takřka doslova kopíruje.

Stalker85

Stalker85 (hodnocení, recenze)

Madsbender

I pro Sandstorm :

to nikomu nezakazuju...jen ať to lidi honotěj..jen když už to honotěj ze zahraničí, tak by nebylo od věci aspoň uvádět kde film viděli a z čeho čerpaly...protože upřímně řečeno,je tu minimálně půlka recenzentů co film viděli jen z traileru a přečetli si někde na netu o čem to je a pak sem přijdou film ohodnotit a myslí si jací to nejsou znalci a recenzenti...Jinak kdyby tu bylo napsáno např. : Viděl jsem na festivalu,v USA, atd a film je bla bla bla...ani bych nepípnul...jde mi spíš o princip ...trošku zdělovat fakta fakta fakta :)

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE, Tom_Lachtan, Madsbender

Sandstorm

Sandstorm (hodnocení, recenze)

Stalker85

A Češi, co žijí v USA, sem nemůžou přijít a ohodnotit to? :-O A Snowpiercera si lidi nemůžou objednat na amazonu a ohodnotit ho? :-P

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Stalker85

A keďže sú festivaly populárne, mnoho ľudí tieto filmy videlo už tam, plus niektorí užívatelia žijú alebo sú pravidelne v zahraničí, kde majú k týmto filmom prístup. Novinári a recenzenti za nimi bežne cestujú do zahraničia.

na příspěvěk reagoval Stalker85

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Stalker85

To bude asi tým, že spomínané filmy u nás ešte neboli (napr. Snowpiercer je tu momentálne v rámci festivalov), ale v Amerike už vyšli na DVD/BluRay a tým pádom sú už nelegálnymi cestami dostupné. U filmu Snowpiercer zatiaľ nie je jasné, či a kde sa bude premietať, pokiaľ ešte distribútor nekúpil práva.

Stalker85

Stalker85 (hodnocení, recenze)

Zarazilo mě to tady už u víc filmů...taková technická...jak můžete hodnotit film kterej je v kinech jen v USA?? bylo by dobrý kdyby sem k filmum u kterých chybí info někdo laskavě tyhle docela důležitý ionformace doplnil....viz SnowPiercer a mnoho dalších filmů tu postrádá info o tom kdy budou v kinech nebo na dvd...takže moderátorum stránek doporučuju aby to napravili.a pokud nemáte informace o tom kdy to bude v kinech u nás nebo na dvd,nedávejte to sem! pamatuju když tohle bejvaly špičkový a kvalitní stránky s recenzema a hodnocim filmů...zamyslete se nad tim jak to tu vedete...

na příspěvěk reagoval Madsbender, Madsbender, Sandstorm, Beckett51

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Nebýt těch trapných zbytečných prasáren a úchyláren, byl by to docela dobrý film, tou přiblbou šarkárnou to pokazili na tři hvězdy.

Johny_tech

Johny_tech (hodnocení, recenze)

Film byl do půlky celkem zajímavej, měl mysteriozní nádech a byl originální. Pak to sklouzlo do čehosi divnýho. Ani nevím jak to popsat, ale byla to nuda a ta pointa mě rozesmála zase nejvíc :D Na jedno zkouknutí v pohodě... Spoiler: Vidět mou oblíbenou Heather Graham pokousanou hadama byl nepříjemnej zážitek!!!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Četl jsem názor (se kterým jsem hned musel souhlasit ač mě to samotného nenapadlo), že Joe Anderson, který hrál Igova bratra Terryho by byl mnohem lepší Ig. Radclife se na to moc nehodil. Ale tohle je spíš úvaha pro čtenáře knihy.

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě dokoukal, a musím říct, že to byl výbornej film, Radcliffe hrál skvěle.

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama