Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (607)

Lady Marcy 

všechny recenze uživatele

Po čertech povedený film! Motiv domku z myšlenek na stromě se mi velmi líbil. Vyloženě mě nudily pasáže s hady, ale jinak rozkrývání celého smutného příběhu bere dech. ()

Wolfvater 

všechny recenze uživatele

Nedokoukal jsem to, opravdu to nešlo! Začátek filmu mne zaujal, říkal jsem si, že je to zajímavý nápad, ale autoři to úspěšně hnali do absurdity celou dobu trvání filmu. Opravdu i ten čas, který jsem tomu věnoval, byl ztrátou času. Jednu hvězdu dávám jen proto, že jsem viděl i horší filmy, od kterých jsem uprchl ještě dříve. ()

Atttila 

všechny recenze uživatele

Takhle vypadá láska až za hrob!!! Jinak celkem slušná jízda, kterou zbytečně kazí překombinovaný závěr. Raději bych posledních 15 minut neviděl! ()

Neaera 

všechny recenze uživatele

Zase takové drama to nebylo, já se dobře bavil. Hlavně poté co Ig získá drsňácké rohy a ví na co ostatní myslí a co všechno udělali. Díky této schopnosti zlo v dobro obrátí a spravedlnosti bude učiněno zadost. Vyvrcholení filmu příjemně dojemné :) ()

CaptAnne 

všechny recenze uživatele

Výběr hudby, barevné ladění, kostýmy, repliky... Celý je to jak vocucanej bonbon, jako když projedete fotku deseti instagramáckejma filtrama a pak se rozplýváte, co jste to vytvořili za úžasně nostalgické dílko. Můj dojem je, že Aja tu prostě věděl, čím na na svoje cílový publikum (teenageři, co chtějí říkat, že se dívali na horor, a ve skutečnosti přemýšlet o lásce) zapůsobí, a tak to tam nasázel všechno - drogy, sex, načernalej humor, pohrdání náboženstvím, bohémskej život, nerespektování autorit, prohnilýho hezouna a hlavně, hlavně Pixies s Mansonem. Knížní předloha se sice zoufale chce prodrat napovrch celé téhle naleštěné fasády, nicméně po skončení filmu máte stejně pocit, že režisér si z knihy (možná záměrně) vybral úplně jiné prvky, než byly pro dílo podstatné. ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava, pekný zážitok. Skvelo zladené herecké výkony s trefnou filmovou hudbou, štipkom humoru a hlavne zaujímavým dejom a hlbokou myšlienkou. Spokojnosť.. výčitka takmer žiadna. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V době,kdy jsem psal komentář k tomuto zajímavému snímku,jsem měl rozečtenou knihu,podle které je tento film natočený,krátce před koncem. A musím konstatovat,že se mi líbil film stejně jako se mi líbí i kniha. ()

NextOne 

všechny recenze uživatele

Tohle byla skvělá podívaná, kterou bych se nebál pouštět dokola. Ke všem těm žánrům bych klidně přidal i komedii, fantasy atd. Daniel se této role chytl opravdu skvěle, tak jako ve filmu žena v černém. Režisér Aja odvedl skvělou práci a měl to pěkně promakané, víc takových filmů. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

V popisu nikde nečtu komedie. Přitom první půlka když se HarryPotter objevoval s rašícími se parohy na makaovici, tak všichni začli dávat najevo své tajné a chlíplé myšlenky byla k popukání zábavná a patří k vrcholným komediálním číslům tohoto roku. Druhá část byla více fantazy ale určitě ne čistě hororrová, spíše krásně bizarně ujetá. Prostě HarryPotter překvapil na plné čáře a místo čarovné hůlky, sovy a Bradavic mu stačily dva slušivé rohy. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Sice nemam rad tohoto letca na metle, ale tento film som si uzil uz viacejkrat.... Velmi dobry napad, dej a strih...... Odhalovanie charakterov by sa hodilo i v beznom zivote :-) mozem iba odporucit ()

Danixxx odpad!

všechny recenze uživatele

Ani drama, ani horor, ani fantasy, za to pořádná nuda. Vůbec jsem nepochopil, co tento film měl sdělit světu. Nepochopil jsem řešená témata. Nepochopil jsem vývoj děje. Nebylo to strašidelný ani pěkný. Některý postavy tam byly úplně zbytečně, zahrály si v polovině filmu, dostali místo na plátně a nakonec se vzhledem k pointě ukázalo, že vlastně vůbec nic neznamenaly. Hrozná slátanina plná blbostí. Kopulující Harry Potter tomu dal korunku. ()

STREITER 

všechny recenze uživatele

Perfektný film s (Daniel Radcliffe) prekvapenie na začiatku v strede na konci. Dej to naozaj malo. Nasmial som sa hlavne na vyblednutom hlavnom hercovi. Efekty stály zato naozaj sa nedá tento film zaradiť medzi niečo čo už bolo natočené len tentoraz inak. Jednoznačne si pozrem ešte raz. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Místy je to za pět hvězdiček, místy za tři. Poslední pětina sráží hodnocení dolů, na můj vkus byla až moc fantasy, respektive se mi příliš nehodila k předchozímu ztvárnění, kde se více dařilo mixovat thriller s komedií. ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Perfektní úvod, dynamika, flashbacky, srozumitelné a tvrdě upřímné, mezi klady patří Daniel Potter Radcliffe, jeho upřímné, naivní oči a řekněme si to na rovinu, ploché herectví více méně slouží snímku, jako takovému, dokážu si na jeho místě představit dalších 10 minimálně o řád lepších herců, tady dostává velký prostor a bohužel nevyužil všech prostředků, tu poslední 1/3 neberu a dost mi to připomínalo něco jakože ve stylu Stmívání a to Já velmi nerad. Téma a samotná story na výbornou, knihu sem nečetl, ale myslím že "padlý anděl" nenechává snad nikoho chladným. Takže závěrem, vtipné, chytré s dávkou patosu a napětí, nepopírajíc klišé avšak ve snesitelné koncentraci. ()

Yze 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka pro dospělé,kde se filmaři či scénaristi moc nezabývali detaily.Ale aspoň dobrý výběr hudby. ()

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama