Reklama

Reklama

Adele: Živě z Royal Albert Hall

(koncert)
  • Velká Británie Adele Live at the Royal Albert Hall
Trailer
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2011, 90 min (Special Edition: 58 min)

Režie:

Paul Dugdale

Hrají:

Adele
(další profese)

Živé koncertní vystoupení božské Adele Adkins, držitelky Grammy v kategorii pop/soul. Britská zpěvačka zpívá v Royal Albert Hall v Londýně a splnila si tak svůj sen. Dne 22. září 2011 zpívala Adele v londýnské Royal Albert Hall. Byl to její splněný sen a také zlatý hřeb pro její album, nazvané '21'. Přestože podstoupila operaci hrdla, vrátila se Adele krátce poté na pódium a při příležitosti udílení cen Grammy 2012 nejen oslnila všechny přítomné svým zpěvem, ale posbírala šest ocenění, včetně kategorií Píseň roku pro její skladbu Rolling in the Deep a Album roku pro placku '21'. Každá píseň, která je na tomto albu se postupně stala hitem číslo jedna v amerických hitparádách – britští umělci v čele s Adele dobývají Ameriku. Ovšem i na domácí scéně sklidila obrovský úspěch – získala čtyři ceny Brits včetně Nejlepší britské sólo umělkyně a Nejlepšího britského alba. '21' prodalo přes čtyři milióny kopií pouze v Británii a překonalo tak 'Dark Side of the Moon' od Pink Floyd a 'Bad' Michaela Jacksona, přičemž se stalo sedmým nejlépe prodávaným albem ve Spojeném království. Tento koncert, v režii Paula Dugdalea, nabízí směs písní z alb '19' a '21'. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

nash. 

všechny recenze uživatele

Hudebně i pěvecky dokonalé, živelností, přirozeností a bezprostředností v kontaktu s publikem nesmírně sympatické. Nechybí humor, ani upřímné emoce, které vytvářejí příjemnou atmosféru přátelského setkání, byť chvílemi bylo těch řečí možná trochu moc. Naštěstí to pokaždé napravila dalším dokonalým hudebním číslem. Příjemně obyčejná mladá žena s neobyčejným hlasem tu servíruje jednu lahůdku za druhou a pokud jsem něčeho litoval, pak toho, že to netrvalo déle. ()

morgan1987 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nejsem velkým fandou podobných koncertních dvd, tohle mě absolutně uchvátilo. Adele je vtipná, přirozená a její zpěv už snad ani nemůže být lepší. Kombinace její osobnosti, síly jejích textů a jejího zpěvu musí potěšit a možná i dojmout snad každého. Jedním slovem vynikajicí, proto nemůžu jinak než udělit 5 hvězd. ()

Reklama

santa331 

všechny recenze uživatele

Nechci se chlubit, ale asi před třemi lety jsem strávil týden v Londýně a musím říct, že jsem udělal velkou chybu, když jsem nenavštívil Royal Albert Hall. Soudím tedy dle výsledku kameramana tohoto koncertu. Raději jsem nakupoval v luxusní a světoznámé Oxford street. - Ten koncert byl naprosto úchvatný. Atmosféra z koncertu na mne doléhala až z mého počítače. Adele je tak bezprostřední a svým hlasem prostě dokonalá. Myslím si, že zpěvačku takových parametrů budeme v budoucnosti hledat velmi těžko. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Ku*va tak to je neskutečná energie v hodině a půl.... pokud jsem měl silný mráz po zádech "jen" u monitoru tak si nedovedu představit co bych dělal u živého vystoupení!... Adele jsem do této chvíle naprosto ignoroval- dotklo se mě pár písní, ale nedal jsem jim šance... tento koncert mi ukázal jak moc jsem se pletl!!! Wonderfull!!!! ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Naprostá čistá nádhera... // Po dvou letech se vracím k tomuto koncertu, protože se mi dostala do rukou verze s českými titulky a upřímně, mám Adele ráda o to více. Jasně je komerční v podstatě každý ji zná, to mi na hudbě i filmech docela vadí, mám slabost pro to krasné a neznámé to tiché někde v rohu s kusem duše. Jenže tím Adele prostě je, na její věk, její smýšlení i texty nedosáhne ani v nejmenším kdejaký veřejně známý technopablb (pardon). Tady v Royal Albert Hall Adele ukázala svou duši otevřela svoje srdce pro posluchače, řekla o každé písni jak vznikla a její slova i slzy byly čisté a já si jí pro tohle všechno vážím. A jsem ráda, že nyní v roce 2015 je zpět se svým novým albem. Stejně tak se nestydím dodat že už nikdy neměl žádný její koncert do roku 2016 takovou sílu a hodnotu, jako tento. Díky Adele, tvoje texty jsou v mojí duši vepsané. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama