Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že v kině je sledování PA 4 naprostá pecka! Sice se občas více smějete než bojíte, ale to samozřejmost. Myslím, že je to lépe zpracované než kterýkoliv díl předtím - lepší kamera, vychytávky, efekty a v neposlední řadě postavy. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že se téměř celý film jakoby nic neděje a vše je taková pohodička a všechno se to semele v posledních nadupaných 10 minutách. I tak, to cením. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny díly tohoto nesmyslu a musím skutečně a bezkonkurenčně tvrdit, že tenhle je nejmíň logický a hlavně úplně nezáživný. Člověk se přirozeně lekne pouze u scén kdy najednou padá nůž ze stropu nebo za postavou, která se zrovna vyskytuje v záběru stojí jakási Katie, která stihla ve všech předchozích dílech umřít bez zjevné příčiny ( a shledávám logický a v celku přijatelný průměrný horor pouze první díl, který měl ještě šťávu typickou pro tento typ hororu). Pomineme, že nemáme absolutně žádný přehled o tom, kdo je kdo nikdo nikde nevysvětlil příběh jejich rodiny a postavy se svévolně pohybují s notebooky po domě a natáčí jakési zelené tečky a teleportují se jakoby se nechumelilo. Asi si budu muset v této době zvyknout, že je u Američanů naprosto normální, že chodí po cizích domech a v klídku si tam filmují kdejaké interiéry a vlezou i tam kam by normální a i ten nenormální člověk NIKDY nevlezl jenže vlézt do baráku z kterého pochází podivný kluk Robbie co přitáhl k vám jakéhosi ducha a jeho matku nikdo nikdy neviděl pouze jednu vteřinu v jednom záběru jakási postarší ženská a nic k vysvětlení. Co je na tom jako strašidelného??? Tvůrci si ke konci nemohli odpustit velkou hromadu ženských s divnými xichty a zjevně to mělo symbolizovat oběti těch "démonických duchů". V tomto případě nechápu kdo v závěrečné scéně jako točit tu bloncku jak jí něco táhne po zemi a pak najednou zase točí ona? A já jsem asi úplně mimo nebo nevím....strašné! Hloupější než dům v růžích nebo americké romantické šlágry na které se nedá dívat. K pobavení mi musela nutně sloužit scéna kde se kluk MUSEL utopit, protože ho duch topí ve vaně asi pět minut a najednou vyleze ven jako rybička...Pátý díl???? SERIOUSLY??? ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Oproti PA 3, je čtyřka pro mne určitě velkým zklamáním. Místy laciné lekačky, u kterých jste se pomalu ani nelekly. Přišlo mi to moc uhozené a bez žádné akce. Občas pobavily hlášky pubertálních herců a to je asi tak vše. Jak říkám, třetí díl zůstane pro mě číslo 1. ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Filmu sa darí v niekoľkých scénach budovať strašidelnú atmosféru a napätie. Potešil ma tiež záver, aj keď je mi jasné, že sa v tom tvorcovia začínajú strácať a zamotávať, ak k tomu mimochodom náhodou nedošlo už v dvojke. Dosť výrazne som sa nudil a preto dávam 40%. Tak málo som doteraz ešte žiadnemu dielu tejto ságy nedal. Ale inak to vlastne bolo celkom fajn a potešila tiež sexi tínedžerka v titulnej úlohe. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Stephen Dunham (Doug) a Alexondra Lee (Holly), kteří ve filmu hrají rodiče, byli manželským párem i ve skutečnosti. Stephen Dunham zemřel 14. 9. 2012 na infarkt krátce před uvedením filmu do kin. (Hal_Moore)
  • V traileru se objevily scény, které ve filmu nakonec nebyly. (maluti)
  • Přibližně první dvě minuty filmu, ve kterých je mimo jiné scéna z filmu Paranormal Activity (2007), kdy je proti kameře vymrštěno zakrvácené tělo ženy, byly omylem promítány v kině Cineworld v Nottinghamu, kam několik desítek dětí s rodiči přišlo na film Madagaskar 3 (2012). Kino se návštěvníkům omluvilo, vrátilo jim vstupné a darovalo volné lístky na další promítání. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama