Reklama

Reklama

Pawel nedávno dosáhnul 30 let a žije se svým otcem Zygmundem. Společně dováží second-handové zboží ze severu Francie na jih Polska. Na zpáteční cestě z jedné z „obchodních cest“ je Pawel šokován odhalením fotografie svého otce na přebalu polských bulvárních novin. Vedle jeho jména je titulek „zrádce“. Zygmund, hrdina v boji proti totalitě a uznávaný člen pracovního hnutí „Solidarnosc“ z 80. let, je nyní náhle obviněn, že byl tajným informátorem komunistického režimu s krycím jménem KRTEK. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Tyhle tendenční filmy už mě neberou a pokud ještě na kameru tvůrci nalepí šedomodrý filtr tak ámen.Člověk si klade otázku proč všechny postkomunistické země natáčejí tuhle tématiku.No - proč?To můžeme jít rovnou za čáru ,kdy církev upalovala "kacíře" atd atd.Politika mě nikdy nebrala a ani teď nebere. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Krtek ,který byl na můj vkus zakopanej hluboko v zemi. Drama, kde hrají prim dva hlavní herci na které se prostě dobře kouká a snímek nijak nedramatizuje nemožné.Bohužel se v tomhle snímek spíše sune a nenabídne nic moc.Prostě jen čekáte,kdy syn Pavlík najednou těm pomluvám na svého otce začne více věřit a tím spadla opona.Pak už jen běžná formalita vydírání,ale to už máme v samotném konci.Žádná hitparáda to není.Sleduje se to dobře,ale absolutně nic moc svěžího do "komoušského" spektra nepřinese a do toho rodinného to velký dráma taky ne.55% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Poláci mají v poslední době dobrý koule, a uměj točit. Nejen film. Ale i pivo. A tenhle film, je natočenej jako dost dobrý pivo. Ne že by mě vyloženě bavil. Ale je prostě dobrej. Jako jsou dobrý polky. Asi. Nebo cikánky. Jako černý. Ne že by polky byly černý. Černý jsou vzrušující. Uměj zahřát. A tenhle film zahřál. Vy jste neměli cikánku ? Ani jinou Černou ? No doprdele..Tak to asi nevíte co mám na mysli.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poláci opět vrací úder naprosto bezprecedentním příkladem kvalitní filmařiny, která se sice tváří na špionážní thriller, ale během sledování pochopíte, že jde o hodně slušné rodinné drama. Celý film jsem žil v napětí, co se z postavy Mariana Dziędziela vyloupne a jsem hrozně rád, že jsem si na to hodinu po půlnoci počkal. Krycí jméno Krtek vzorově představuje současné polské stigma, které nám je tak moc blízké, jako je samotné Polsko. Tudíž hodně. A i proto filmu dávám slušné čtyři hvězdy, které dokazují, jak dobře na tom polská kinematografie v dnešní době je. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Krt je film určený hlavne strednej generácií, ktorá si v danom období čo to odžila. Mladého človeka tento kúsok nezaujme tak, akoby si film zaslúžil, za čo vo veľkej miere vďačí svojmu pomalému tempu. Aj keď som bol z tohto filmu po projekcii sklamaný, cítim, že by Lewandowski v budúcnosti mohol natočiť snímok, ktorý nebude len dobre vyzerať a mať zaujímavý nápad, ale bude mať aj poctivé tempo. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama