Reklama

Reklama

John Cleese Live! - Alimony Tour, The

všechny plakáty
Velká Británie, 2010, 80 min

Režie:

Julia Knowles

Hrají:

John Cleese, Luan Peters (a.z.)

Recenze (6)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, ale na můj vkus bohužel i krátké vystoupení. Ne že bych nerad viděl známé a méně známé Cleesovy scén(ky) s jeho vlastním komentářem, nicméně mnohem víc mě bavil začátek show, kdy se obouval do té bestie exmanželky, která by ho snad i stáhla z kůže, kdyby věděla, že ji dobře prodá nebo alespoň za něco trochu fajnového vymění, a pak všechny ty životopisné střepy a střípky v jeho nezaměnitelném podání. Vážně, vsuvky z Hotýlku, Cirkusu, Wandy to akorát zdržovaly.___P. S. Letos vyšla česky Cleesova autobiografie No, nic..., kterou můžu jen doporučit. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V sedmdesáti na vrcholu sil? Proč ne. Po vyslechnutí životního příběhu tohohle ultrasympatickýho mrzouta musí bejt při další návštěvě VB "omrknutí seaside last resort" na prvnim místě seznamu... maximálně na druhym, za jistym hotýlkem v Torquay. :) ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

I napriek všetkým šedinám a lysinám to "Cheese" ešte furt vie! Dokonca si trúfam tvrdiť, že lepšie, než všetci stand-up komici súčasnosti, i keď tento film vystaval len zo spomienok na zašlé časy. Vynikajúci životopis pretkaný legendárnymi scénkami podľa Johnovho výberu! ()

Reklama

Reklama