Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čím větší výška, tím tvrdší pád. Sebevědomý playboy Connie Harper (Jack Scalia) si užíval luxusního života úspěšného finančníka a jeho postavení se zdálo neotřesitelné. Teď je však křivě obviněn z rozsáhlých podvodů a putuje na patnáct let do nejtvrdšího žaláře. Na Wall Street již Connie své ostré lokty osvědčil, ale budou stačit i na přežití mezi vrahy a násilníky? (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Průměrná a notně neškodná TV krimi, která sice vyloženě neurazí, ale postrádá absolutně cokoliv hodného zapamatování či doporučení. Pilot k následujícímu stejnojmennému seriálu. V ČR vydal na VHS Warner Home Video. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Constantine 'Connie' Harper (Jack Scalia) je obviněn a poté, co se u soudu semele bitka, shledán vinným. Dostává 15 let vězení, kde si ho ze začátku dobírají, ale posléze co se vypořádá s jejich vůdcem, získává respekt ale i nové přátelé. Časem se ukáže, že je nevinný a všechna obvinění jsou tím stažena. Connie je na svobodě. Když ho jeho bývalý spoluvězeň Julio požádá o laskavost týkající se jeho sestry, netuší do jakého nebezpečí se Connie právě dostal. ()

Reklama

Reklama