Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $88miliónovTržby USA $78,747,585Tržby Celosvetovo $244,874,809 Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,377,724Tržby za predaj DVD v USA $10,108,138║ samoúčelná povrchná zlátanina bez duše, ktorá chce byť na silu strojenými uletenými vtipmi zábavná ale nie je, takto to nejde, tých podarených je len chudobne málo a žánrovo s podobným Ralph Rozbi-to prehráva na plnej čiare, rovnako ako režisér Chris Columbus tu ide mimo mysu aj komediálne obsadenie na čele s Adamom Sandlerom a Kevinom Jamesom, jediný príjemný svetlí zjav tu je Michelle Monaghan /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ujasnili si vůbec, pro koho ten film točí? Pro děti jsou 30 let staré hry nepochopitelná záležitost, navíc sexuální narážky pro ně taky nejsou vhodné. Pro dospělé je to infantilní a bez vtipu. Charakter, který hraje Adam Sandler, je nepříjemné přisprostlé budižkničemu. Postavy prezidenta a paranoidního nerda jsou obehraná klišé bez nápadu. ____ Mám pocit, že to natočili jen pro sebe. Pro úzkou skupinku padesátníků, kteří zavzpomínali na dětství strávené u hracích automatů. Nápad špatně pochopené videokazety a na jejím základě sestavené mimozemské invaze podle starých počítačových her není k zahození, ale logicky by to měla být sranda a zábava. Což se u tohoto filmu nedostavuje, nápadů je poskrovnu a vtip je tady snad jen jeden, a to těsně před závěrečnými titulky. /15. 8. 17./ ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Čakal som omnoho (!) väčšiu blbosť. A ono je to príjemná pohodovka. Úvod je možnože lepší (nerdovskejší) než samotný súboj s pixeláckymi emzákmi, ale stále fajn. Film sa nesnaží byť príliš vtipný, skôr využíva úsmevnú absurdnosť námetu starých hier a invázie. Možnože mi to prišlo aj zábavnejšie ako Reitmanova EVOLÚCIA... ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že z toho vypadla takhle přímočará koninka o záchraně světa směřovaná hlavně pro děcka, která sice i tak dokáže bavit, jenže pak to sráží přiblblé moudra a zbytečné řeči hlavním tahounů, hlavně Sandlera! Přitom to mohl být, vzhledem k velmi zajímavému námětu, vcelku velký film. Efektně je to brilantní, to ale nestačí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle vážně teda ne. I když musím uznat, že několik dobře mířených nebo i dokonce vtipných momentů se v Pixelech najde, jedna věc je více než zřejmá. Tohle není pocta, tohle je urážka, znásilnění a poplivání celé historie videoherního média. Hloupé charaktery, tuctové a bezpředmětné dialogy, hloupě vystavěný scénář (pokud jde o tomhle říct "vystavěný"), krajně debilní postavy (s vyjímkou Seana Beana, který je dokonalý) a to celé v takovém balení, ze kterého vám bude místy fyzicky nevolno, zvláště pokud k przněným titulům máte nějaký vztah nebo jen trpíte nostalgií. Tohle je zkrátka tupá prasárna dělaná čistě pro prachy bez špetky rozumu nebo smysluplné nápaditosti. Smíchejte si všechny postavy a stereotypy posledních Sandlerovek, přidejte opět nutnou porci humoru s tělními tekutinami a to celé naroubujte na nudný film uplatňující zacházení s herními předlohami, vedle kterého i Super Mario Bros vypadá docela neškodně. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • S ohledem na lukrativní čínský kinotrh byly z filmu vypuštěny zmínky o komunistickém e-mailovém viru a napojení hlavního zlosyna na čínskou vládu. (raininface)
  • Ve skutečnosti se nejedná o pixely. Jelikož jsou mimozemské objekty tvořeny z třírozměrných součástí, jde vlastně o takzvané voxely a nikoliv pixely. (Scelleton)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama