Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Teraz neviem, či sa iba robíš blbým. Základom proteinovej diéty je vysadiť sacharidy. Už ten názov proteinová indikuje, že to bude o proteine a nie o sacharidoch.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

""Mám čistě proteinovou dietu, jen se sacharidama..."

Některý ty hlody jsou fakt úžasný. :D

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Digitální ptákovina která je ale celkem vtipná a hlavně nenudí :-) Na jedno shlédnutí celkem dobré ale podruhé už bych si to asi jenom tak nepustil.

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

čojaviem nebolo tam dokopi nič smiešne asi moj humor je na inej urovni prišlo mi to skor ako rozprávka pre deti... 

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

To je neskutečná hovadina, na jejíž stvoření muselo být zpotřebováno větší množství drog, ale svůj účel to splnilo. To je taková capina, že jsem se prostě musel skoro furt smát. 75% ..

Jenom mě docela udivuje, že toto mělo opravdu skvělej dabing (hlavně přízvuky) a takový Kingsman měl dabing úplně odfláklej.

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

v jeden den jsem byl na dvou filmech pixely a fantas 4, cekal jsem ze tohle bude sra.. a fantas 4 bude super. ooo jak jsem se zmilil. tohle bylo celkem fajn, obvzlaste kdyz jsem vetsinu tech starych her hraval:) a fantas 4 zklamani roku.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Stejšn

Netvrdím nikde, ale Cinestar ani CinemaCity v Praze píší jen o českém dabingu. Jak např. ve Slováči to netuším, tam jsem konkrétně nekoukal, ale pochybuju, že by to tam bylo s CZ titulky a že by se distributor dělal a leptal s titulky kvůli minimu kin, do kterých to pak dodá.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Nejen že to nemá nijak závratné ohlasy, ale kdybych na to i tak chtěl jít, tak koukám, že nějakého magora napadlo to distribuovat jen v českém dabingu. Jestli on to nemá být nějaký ten metahumor na druhou či co - přinášíme vám film, který diváci ve světě dost strhávají, a tak vám ho přinášíme ještě jen v dabingu, aby vám bylo naprosto jasné, že nám na to nemáte chodit do kin.

OK, dobře, mě stačí naznačit.

na příspěvěk reagoval Stejšn

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

ale treba v Dovolená za trest hraje taky a ma to skoro 70% :D  no uvidime casem... co se tady z toho vyklube. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

A titulky k anglickému traileru tady na čsfd - při útoku Centipede: "Find the pattern!" - "I don't know the pattern!", překlad "Najdi kuličku!" - "Neznám kuličku!"... WTF???!!!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Joe123

Joe123 (hodnocení, recenze)

samo151

Distribútori asi očakávaju že na to pôjde hlavne detské publikum. Ted 2 bolo R-ko ale na druhej strane aj film špion bol R-ko a dávali ho iba v dabingu tak to tiež nechápem.

samo151

samo151 (hodnocení, recenze)

Joe123

Tomu rozumiem, ale stale nechapem ako niekto pride k tomu ze nadabuju prave Pixels. Aky je tam kluc pre vyber tych filmov. Inak vseobecne si myslim ze ta strategia je kratkozraka a z kratkodobeho hladiska sice evidentne funguje, z dlhodobeho hladiska vsak celkovo kinam moze ublizit. Hlavne napr. taky Ted mal v kinach obe verzie. To by mi vobec nevadilo. Pixels len dabing.

na příspěvěk reagoval Joe123

samo151

samo151 (hodnocení, recenze)

Tusi niekto na zaklade akeho kluca sa vyberaju filmy ktore sa do kin dabuju? Chapem animaky a detske filmy, ale ktory sadista sa rozhodol trapit divakov dabingom pri Pixels? Stacilo mi vidiet ten dabovany trailer a uz to bolo dost hrozne - vtedy som ale dufal ze aspon nejake kino bude mat aj titulky. Zial, v SR podla vsetkeho nie su nikde :/

na příspěvěk reagoval Joe123

Uživatel K0pirak smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Allien.9

Náhodou mňa zaujíma kto všetko si to ešte nepozrie. Poďme, napíšte nám to všetci. Kurevsky zaujímvé.

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama