Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Chloe Grace Moretz) musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer. (Falcon)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (1 163)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Ne špatné, ale až príliš samoúčelné a Baumaxom ohodené. Fuqua má vyžehlené styky s us. podsvětím, čo je verejné tajomstvo. Využíva to ako len zvláda a v snímkoch sa mu to hodí, či už radami, teritoriálne, v lepšiom prípade aj samotným castom. Osobne ma prítomnosť rusákov v každej killovačke unavuje ( spočítaj si filmy ) Bolo by fayn zapnúť kolumbiu, prepnúť na čínske triády, či J-yakuzu, alebo ostať v "trainigovanom ghette" Tamojší eastside/westside dáva kopec možností. Záleží však, či Antoine xce v tomto žanri pokračovať. Za 3. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Z Chloëmydie roste rozkuřovačka měsíce. Ivan byl očerněn. Denzel obělen. Uvěřitelné asi jako Pučálkovic Amina. Osobně si myslím, že filmy podobného ražení mohou být spouštěčem konání tzv. osamělých střelců. Lidé si - tak nějak bez výjimky - lebedí v pocitech vlastní neomylnosti a spravedlivosti mezi nespravedlivými. Při pohledu na nečekaně vydařené konání nepravděpodobného hrdiny pak, v kombinaci s vlastními frustracemi, může načatý exemplář pocítit potřebu si také zablbnout a urvat trošku toho obdivu čtrnáctiletých kurviček či obstarožních pokladnic z mauntfýldů. I tak jsem se hezky pobavil. Kladivo již mám. Stopky též. Odhaduji vás na šestnáct vteřin. Ale máte šanci se napravit... ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci Marton Csokas čoby cynický sociopat s geniálnym inštinktom a inteligenciou hodnou Hanibala Lectera takmer zatienil hlavného hrdinu,čomu som po zhliadnutí tohto akčáku veľmi ťažko a najmä veľmi nerada uverila.Denzel je moja najväčšia láska a vášeň,nebyť však parádnej ,,podívanej"na jeho dokonale vyšinutý filmový proťajšok,štyri hviezdičky by neboli.Faqua mi neukázal nič,čo čo som už stokrát nevidela v iných filmoch,takže nemám veľa dôvodov sa tu rozplývať.Neodpustím si však tradičnú poklonu Denzelovmu nestarnúcemu sexapealu a šarmu.Tá neodolateľná sexi chôdza a nádherný úsmev ma dostanú ešte aj za dvadsať rokov. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Equalizer s Denzelem Washingtonem by se vlastně dokázal úplně přesně přirovnat k Odstřelovači s Markem Wahlbergem, který před lety Fuqua také natočil. Akčně je to natočeno naprosto poctivě, ale film má v sobě tolik průměrných, nezáživných a zbytečných momentů, že být to o čtyřicet minut kratší, vůbec bych se nezlobil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená a nezáživná rutina. Navíc ještě natažená do 132 minut plných těch největších klišé viděných ve stovce jiných filmů. Washington je cool drsňák z výrazem černýho trpitele co chodí rád do kavárny, čte knížky, rozdává moudra a oblíbí si šlapku kterou má pod palcem Ruská mafie. Když ti debilové odmítnou jeho velkolepou nabídku a nechtějí mu jí prodat za 9800 dolarů (nevím jako co si ten vocas myslel) a navrch jí ještě dají pořádnou nakládačku rozhodne se jenom tak z plezíru, že ty Rusáky všechny zlikviduje. No prostě pakárna co vám budu povídat. Washington už je odepsanej pravda já ho nikdy nemusel, ale tady už mě to jeho sebeuvědomělý rádoby herectví fakt lezlo na nervy. Střih akčních scén je naprosto šílenej a nepřehlednej. Jedinej plus vidím v tom závěrečným masakru zahradní technikou aneb když nevíte coby najdete to v Obi. Jinak zklamání tohle Fuqua neukočíroval a daleko víc než kino by tomuhle produktu slušela nálepka direct to dvd.35% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (35)

  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Guts Over Fear“ od Eminema ft. Sia. (TheSpearCZ)
  • Elektrické zásuvky v moskovskej kúpeľni sú anglického, nie ruského typu. (Laslo)
  • Devadesátá třetí kniha v pořadí, kterou čte McCall (Denzel Washington), je „Neviditelný“ od Ralpha Ellisona. Kniha líčí osudy a symbolickou životní pouť bezejmenného, lidmi přehlíženého, a proto „neviditelného“ černošského vypravěče, hledajícího svou identitu a své místo v americké společnosti. (sator)

Související novinky

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

13.01.2022

67letý oscarový herec a režisér Denzel Washington (Let, Americký gangster) oznámil, že se chystá na natáčení třetího Equalizera. Prozradil to při rozhovoru o svém nejnovějším snímku The Tragedy of… (více)

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

31.10.2013

Na začátku roku vypadal souboj dvou letošních „Smrtonosných pastí v Bílém domě“ jako rozhodnutá záležitost. Emmerichův White House Down měl vyšší rozpočet, komerčního tahouna Tatuma v hlavní roli a… (více)

Reklama

Reklama