Plakáty
Příběh vypráví o dvou mladých členech ochranné služby, kteří pracují v neobvyklé společnosti, kde zažijí pekelnou noc zabíjením a ničením monster. (DJDVD)
Isherwood
Half Life kulisy, Aliens atmosféra a dialogy od Tarantina. Wannabe až na půdu.(9.3.2012)
M.a.t.t.
Dobre budovaná atmosféra, obstojné hlášky, slušne obsadení herci. Akurát rozjazd trvá dlhšie ako by to bolo nutné a v momente keby sa mal dej skutočne rozbehnúť, tak je náhle koniec.(16.4.2012)
Davies182
"S"ko na hrudi nepotřebuje - stačí mu nabitá brokovnice, monstra, a kupa zeleného slizu. Singerův Superman v krátkometrážním akčním béčku!(8.5.2012)
bartias
Neznámý BenDavid Grabinski nějak zlanařil Brandona Routha a Breta Harrisona (a hlas Mary Elizabeth Winstead) a natočil levně realizovaný, promyšleně nasnímaný krátký film založený na dialozích. A přitom je to hororový sci-fi thriller v duchu Vetřelců inspirovaný Doomem. Dvojice "sekuriťáků" se probíjí tunely přísně tajného zařízení, které zamořily hrůzné výsledky genetických pokusů. Routh si to užívá! Místo efektů je to ale celé založené na tarantinovsky blábolivých dialozich aneb se skromnou municí hodně zásahů do černého.(20.2.2012)
Krissty
Hodně dobrý akčňák s vtipnými dialogy, které mě nejednou rozesmály.. "Zkusíme ho zabít?" -- "Ne." -- "Zdrháme?" -- "Jo.." Film mě nenudil a pobavil.. Co dodat? :) (11.3.2012)
PauloZ
Neni to špatné. Žádná obludka se sice nekoná, ale má to solidní atmošku, kde jsou základem gegy útřední dvojice a 50 litrů slizu. Jak levné :)(11.4.2012)
DerMahr
Vole, miluju roboty. Originální krátkometrážňák o neexistujícím - snad - výcvikovém centru. Už chyběl jen vetřelecký detektor pohybu :)(8.3.2012)
Marketa0603
Celkově něčím nedotažená podívaná, všechno je na úkor všeho ostatního, na své si přijdou asi jen větší příznivci hlavních žánrů, o které se film snaží. Ale neurazilo, trochu i pobavilo. Nechutnostem jsme se také vyhnuli, ve výsledku docela dobrý počin. S titulky zde: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/cena-zivota(11.3.2012)
Pepper_x
Kromě zjištění, že v Nebrasce jsou čtvrtý nejlepší školy ve Státech tady není nic moc, co by stálo k zapamatování. A Tarantinovy dialogy? Kéž by(13.4.2012)
burg
Serem na to. Jedem do Nebrasky...(8.3.2012)
mr.filo
Phoeniyx
No nic moc možná jako celovečerní by to bylo lepší kecy o ničem a jen střelba na něco co se v kameře ani neukázalo. Vůbec se mi nelíbí zakončení a rádoby drsné řeči. Škoda vypadalo to dobře,(11.3.2012)
LucaCalone
Patřičná dávka nadhledu i bez obludných monster, které slintají jsme se obešli. S atmosférou, která by mohla být ještě trochu podbízející, ale ne zas tak. Však problém autentičnosti vyřešil hravě dialog, který je mistrovsky zpracované a dokonale sedí s obrazem. Serem na to, jdem do Nebrasky!(25.3.2012)
LetztesBiest
Poměrně příjemný krátký film, i když postrádá nějakou hlubší pointu. 3.5* zaokrouhlené nahoru za pěkné zpracování a pár vtipných hlášek.(26.5.2012)