Kdo přežije: Čína (TV pořad)

Survivor: China

Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní

USA, 2007, 45 min

Amanduh.(20.12.2011)

Jedna z nejlepších řad, která nad předchozí Fiji vítězí zejména díky skvělému castingu. Sympatický hrobník James, mastermind Todd, jeho pobočnice Amanda a nejukecanější a nejhubenější newyorská servírka Courtney. Nechápu jen jednu věc, čím je populární kuchařka Denise? Účesem?(4.1.2012)

• Rogue

wtf, to tu teď bude každá řada zvlášť? A proč takhle nerozdělit třeba i simpsony, že(10.1.2012)

Moc nechápu oblíbenost této série. Pro mě jasně nejslabší z prvních patnácti (ano, slabší než Thajsko). Vůbec nechápu všeobecnou oblíbenost Amandy, lhářky bez šarmu (šarm mají JFP, Rob C. a Rob M.), která se neumí ani obhájit před porotou a oblíbenost poloblba Jamese. ale vítěz je zasloužený.(9.1.2012)

Příjemná změna prostředí, spousta zajímavých hráčů, dobré i naprosto hloupé strategické tahy, skutečné i falešné imunity - zkrátka Survivor, jak má být.(4.2.2012)

Skvela serie! Tedy az na pojidani kureciho zarodku, to jsem nezvladala. Poprve jsem si oblibila i zenskou cast osazenstva (jinak vnimam zeny spis jen jako soutezici do poctu). Krasna a mila Amanda si me ziskala a Denise se svym old school ucesem me dojala. Zaludny Todd nemel chybu a hrobnik James je kapitola sama pro sebe. Proste vyborna sestava, jen vychrtla blondata koza Courtney mi to trosku kazila, ale negativni postavy jsou taky potreba jako sul. Jako tresnicka na dortu je pak ten nejvtipnejsi Reunion dil, co jsem zatim videla! Naprosta spokojenost.(4.1.2012)

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// Celkem 78%///(11.1.2012)

Obsahuje nepřímý spoiler na celkového vítěze! Viděl jsem už Cookovy ostrovy, Panamu, Guatemalu a Fiji a s klidem můžu tvrdit, že tato série je co se prostředí týče absolutně bezkonkurenční. Čína je úchvatná, překrásná a tamní lidé a jejich kultura mě opravdu nadchla. Navíc si myslím, že i hudba je zde nejpovedenější a krásně navozuje atmosféru starodávné Číny. Dalším obrovským plusem je výborný příběh se zajímavými zvraty. Hlavním a vlastně jediným mínusem je výběr soutěžících. Moc sympatických lidí jsem si tam nenašel a vítěz mě zklamal na celé čáře - slizoun nesympatickej. No ale za tu atmosféru a nepředvídatelnost si to rozhodně 5 hvězdiček zaslouží. 90%(3.1.2012)

Zase vítěz, kterému jsem nefandil snad už od začátku. Takový hajzlík co hraje na všechny strany. Na Survivoru se mi líbí, že v každé řadě tvůrci přijdou s nečím novým. V téhle řade například zajímavě umistěná imunita nebo únos do druhého kmene.(26.12.2011)

Dobrá série, ale k těm nejlepším bych ji určitě neřadil. Nebylo to až tak zajímavý jako jindy a ani soutěžící mě vesměs příliš nezaujali. Spoilery: Asi největší oblíbenec byl James, prostě vtipnej sympaťák, kterej hrál férově. Škoda že ho tak vypekli. A taky byl dobrej Frosti, bohužel dopadl taky ne moc dobře. S vítězem jsem jakš takš spokojený, z finálové trojky si to asi zasloužil nejvíc. Amandě bych to možná taky přál, ale ve finále si to dost pohnojila... Co mě v týhle sérii naštvalo, byl přechod dvou členů kmene k tomu druhému, to bylo docela nefér a bohužel na to doplatil Aaron. Naopak skryté imunity byly vyřešeny dost dobře. Největší neoblíbenci byly pro mě PG (kráva) a pak taky Dave (pako). Ostatní byly dost nevýrazní. Konec spoilerům. Čína pro mě nebyla příliš záživnou sérií a moc věcí mi v paměti asi neuvízne. Kdybych byl soutěžící, tak bych tam asi ani moc soutěžit nechtěl, na ostrově v Pacifiku je to asi lepší trosečnictví. Ale na druhou stranu, kdo by nechtěl vidět Velkou čínskou zeď nebo klášter Shaolin. Dosavadní žebříček: 1. Perlové ostrovy, 2.-3. Fidži, Gabon, 4. Cookovy ostrovy, 5.-6. Mikronésie, Čína, 7. Panama(29.2.2012)

První ze tří setkání Jamese a Amandy, vynikající odměny a celkem sympatický vítěz. 8/10(10.1.2012)

Výborná série. Kde jinde vidět hrobaře, hráče pokeru, kuchařku ze školní jídelny, anorektičku, 26 letého panice, vychytralého hajzlíka, wrestlingovou bojovnici a blbou blondýnku jak souteží o milion dolarů???(29.12.2011)

Už ten samotný začátek; líná a hloupá Sharia dorazí v letních šatičkách a podpatcích, drsná kozatá zápasnice zase jako kdyby šlo o motorkářský kemp. Chlapáci s kufírky na kolečkách navonění, našampónovaní, a vyfintění - jen začít s pózováním pro nový kalendář. Takováhle sebranka měšťáků přece nemá šanci doopravdy přežít. Kdyby je vyprskli na ostrově s jedovatými hady, první kmenovou radu by přežil jenom Jeff. Sestava charakterů sice různorodá (což ale asi není zas tak velký problém při počtu lidí, kteří se hlásí), leč především z ženské strany plná nesympatických slípek. Navíc zabitá skrytá individuální imunita. To pro Čínu nevypadá moc dobře, alespoň z mého pohledu... Prohřeškem největším budiž fakt, že mi nikdo neukázal patrně to nejlepší, co tato série přinesla, a sice zadeček Amandy.(9.1.2012)

Viděl jsem všechny díly od Guatemaly až po Čínu a právě Čína mi nejdříve přišla jako řada s největší koncentrací nesympatických lidí, tedy co se týče fandění. Velká výjimka byla jediná osoba James a postupně jsem si zvykl i na ty ostatní. Pravidla jsou zase trochu jiná, soutěže stále zábavné, ale možná tam mohlo být více těch, co jsou fyzicky nebo sportovně náročné, jako třeba plavání a podobně. Nejspíš by ale asi na to měl málo kdo sílu, když tam většinu času skoro umírali hlady.(14.1.2012)

Není nad to zafandit si velmi sexy anorektický servírce nebo dívence, která má zřejmě až moc přitažlivej zadeček, že ho americká režie musí rozmazávat. Šikovnej casting způsobil, že nejde o to, kdo vyhraje, ale kterou bych radši viděl nahou. A pak jsou tu ti otravní, což je taky fajn.(9.1.2012)

Tak to je asi poprvý, kdy jsem si oblíbil oba kmeny a neměl rád jen jednotlivce. Oblíbení hráči: Erik, Courtney, Frosti, James. Erik byl příjemný a milý, Courtney jsem si oblíbil od začátku a bylo super jak se vypořádala s ostatními i když to je drobné stvoření. Frosti byl také hodný a hodně dobrý v soutěžích. Jamese hodně obdivuju, jeho svaly, síla, je vtipný... jediný co mi vadilo bylo, jak občas jednal s některými lidmi. Jinak ho beru za jednoho z nej hráčů Survivora. Nemusim Peih-Gee, Jean-Roberta a taky trochu Davea a Kuře. Největší hlupák Jaime, mě dostala na jedné radě :D Vítězovi to přeju, i když se do toho finále dostal takovou cestou co moc nemusím, ale k této hře to patří.(28.12.2011)

AMANDA, AMANDA, AMANDA :-))(9.1.2012)

Hodně kvalitní série v nádherném Čínském prostředí a jak už bylo mnohokrát řečeno i se skvělým výběrem hráčů. Byly tu ty správné rozepře, nesmírně originální soutěže, nečekaná vyhození a především skvělá dvojice taktiků. Pro mě rozhodně kvalitní série. oblíbení hráči: Amanda, Todd, P.G.(8.1.2012)

Čína patří rozhodně k těm lepším sérií z Kdo přežije, ale zase né k nějaké špičce. Řekl bych, že největším pluskem, zde nebyly soutěže, nebo soutěžící, ale konéčné finále, ve kterém jsem snad poprvé vůbec netušil koho porota zvolí, páni jak já jsem nefandil té krávě Courtney, Spoiler ----- kdyby ta to vyhrála dal bych Číně snad odpad ----- ( to samozřejmě přeháním), při nejmenším jsem ji nesnášel. Jinak musím pochválit chytré skrytí, nebo neskrytí imunity a podrazáka Todda, kterému jsem spolu s Jamesem věřte nebo ne fandil. Zatím jsem se všemi Survivor výtězy vcelku spokojen (Cookovy ostrovy, Panama, Fiji) takže to tak vypadá, že jdu hned dál a mým směrem bude buď Guatemala, nebo Micronésie. Hodnotím 85%(2.2.2012)

<< předchozí 1 2 3 4