Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddíl kybernetických vojáků známý jako Síla T úspěšně zasáhne proti teroristům ve výškové budově, ale několik rukojmí zemře a autority proto rozhodnou o likvidaci oddílu. Zabijáckým kyborgům se ale vyhlídka na předčasný důchod nezamlouvá a je na robofóbním policajtu Jackovi (Jack Scalia), aby kontrole vymknuté vražedné zbraně zpacifikoval... Akční sci-fi béčko z dílny Josepha Merhiho a Richarda Pepina. (choze)

(více)

Recenze (10)

hribisko 

všechny recenze uživatele

Teroristi v mrakodrapu jak ze Smrtonosné pasti, speciální jednotka jak z Univerzálního vojáka, brnění jak z Robocopa, mechanická ruka a kompletní vystřílení policejní stanice jak z Terminátora? Pokud jste dostali chuť, tak se radši podívejte na Smrtonosnou past, Univerzálního vojáka, Robocopa a Terminátora. Všechno dohromady v jednom filmu rozhodně nedoporučuju, protože ten film, T-force, je dost zlý. Ovšem jako akčně-béčkový pozdně-noční program splní svou práci na výbornou. -Ohrožujete naši sebezáchovu?- ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pepin s Merhim natočili pár relativně zábavných akčních béček (ZUŘIVEC/RAGE, TERČ: PREZIDENT USA), ale tenhle shit zjevně inspirovaný UNIVERZÁLNÍM VOJÁKEM (a ve scéně zmasakrování policejní stanice a ve volbě zbraní TERMINÁTOREM) mezi ně nepatří. Scénář blbý a nudný, akční scény také (a do toho okatě počítačové výbuchy) a za ty dvoje ukázané kozy a soulož robotů hvězdičku nedám. A tolik tupých svalovců, co neumí hrát, na 90 minut... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je názornou ukázkou toho, jak lze s motivů a scén z různých akčních kinofilmů poskládat zcela nový film. Znalci poznají snímky jako jsou: 'Smrtonosná past', 'Univerzální voják', 'Terminátor', 'Poslední akční hrdina', 'Drsný Harry', ' Lebkouni', a mnoho dalších. A byť se jedná o laciný videosnímek, nepřišlo mi to zase až tak špatné. Ano, podivný snímek to je, ale také je patřičně akční, explozivní, svižný. Já se bavil. ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Hehe, zase tu sedím do noci a začínám se vážně zamýšlet nad tím, jak Film+ může kupovat a vysílat pořád takovéhle filmy. Celý filmy je očividně inspirovaný hromadou jiných akčních filmů, ovšem u té inspirace to končí - akční scény stojí za houby, dějově se taky moc tvůrci nepřetrhli a vlastně nic pozitivního na tom nebylo. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

JACKU, TO JE UŽ PO TŘETÍ, CO TI MÁM POLÍBIT ZADEK. JE TO SNAD NĚJAKÝ DRUH TVÉ SEXUÁLNÍ FANTAZIE? Zábavně stupidní béčko, který nějaký dobrák konečně nahrál na Youtube dokonce i s CZ dabingem. Scalia je sympaťák, Wells se jen mihne, vykrádání všeho možného, debilní hlášky, fuckující roboti, co čtou pornočasáky a po tom dělají mambojambo, počínající homosexuální vztah mezi poldou a jeho robotím parťákem a solidní akční scény vysloužili tomuto bijáku 3 hvězdy. 50% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama