Reklama

Reklama

Jessie

(seriál)
  • USA Jessie
USA, (2011–2015), 39 h 56 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Debby Ryan, Peyton List, Cameron Boyce, Karan Brar, Skai Jackson, Kevin Chamberlin, Chris Galya, Carolyn Hennesy, Christina Moore, Josie Totah, Pierson Fode (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Jessie je dívka z malé texaské vesnice, která sní o dobrodružství na celý život, a proto se rozhodne vyměnit noci pod hvězdami za světla velkoměsta. Je plná nadšení, že žije na vlastní pěst a rozhodnutá nenechat se velkoměstem zastrašit, takže brzy přijímá práci chůvy a stěhuje se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových a jejich čtyř dětí, Emmy, Raviho, Luka a Zuri. Se spoustou příležitostí, které jsou teď na dosah, se Jessie pomalu začíná orientovat v ruchu velkoměsta. S překvapením zjišťuje, jak moc se při své péči může spolehnout na podporu a pomoc dětí. Mezi další spojence, kteří jí pomáhají udržovat správný směr, patří rodinný majordomus Bertram a roztomilý dvacetiletý vrátný Tony. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Objevil na mém satelitu Disney Channel, vzápětí koukám jaký telenovelky pro děcka dnes frčí a tak se vracím do těch krásných děckých let. No, není to nic úchvatného, ale když je nuda tak toto není tak špatná volba. Rozhodně jsem nečekal, že se u tohohle dá upřímně zasmát a prostě se pobavit. A za to já "Jessie" uznávám!! | Průměr všech zhlédnutých epizod 55% (2*) | ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak předně, seriál se nejmenuje "Džesí", ale "Džesej", aspoň to tak sama titulní postavička (kterou jsem si spletl se Selenou Gomez, aka Kouzelnicí Z Waverly... a z ložnice Justina Biebera) pěje v titulnej pesničke. Zadně je to další psychoteror z dílny Disney kanálu, a můžete hádat, co značí, že Hannah Montana už v lednu 2011 skončila, a že titulní roli Džesej (2011-2015, odpočívej v pokoji, a v kuchyni, a v hale, a v dalších místnostech...) ztvárňuje děvčátko ze Sladkého Života Na Moři... správně, bude se tu hudebnit, v tom standardně hrozném slova smyslu, jak ho umí právě Disneykanálníci. Ale o čem to tedy vlastně je? O ničem, samozřejmě:) Tak jinak - jaký je setting a starring? No, mladičké děvče z Texasu se "neuvěřitelně smolnou/žertovnou shodou okolností" stane chůvou v rodině superrežiséra a bývalé supermodelky/superúspěšné podnikatelky, kteří samozřejmě nejsou parodií Brada Pitta a Angeliny Jolie, jen mají jedno vlastní dítě, a k němu tři rasově vyvážené adoptované sviště (přičemž čtveřice dětí je samozřejmě vyvážená i genderově;)). Tedy pokud Inda považujete za Asiata - v opačném případě se Disney dopouští rasismu... A krom dětí se tam vyskytuje ještě otylý líný majordomus (sorry, ale Nilesovi od "pana Sheffielda" nesahá ani k horní hraně podrážek) a "domácí mazlíček" varan skvrnitý (pravidelně autor nejlepších hereckých výkonů). Všichni krom Džesej, majordoma a dětí mají jen epizodní štěky, za které ovšem sklízejí různé "awards" (jako ostatně samotný tento seriál... o tempora, o mores...). Ale abych nebyl úplně zlý, děj jednotlivých epizod je o tom, že někdo má problém, Džesej děti svérázným způsobem vychovává (ač sama teenagerka s dost rozbordelařeným životem a samozřejmě nulovými životními nebo nedej bože výchovnými zkušenostmi), a rodinná soudržnost všechny problémy odlehčenou formou vyřeší (alespoň taková je teorie v hlavách tvůrců). Pokud by vám snad čtyři série tohoto úchvatného - typicky Disneykanálně laciného - spektáklu nestačilo, můžete si dopřát ještě spin-off... a já vlastně nevím, proč toho k těmhle příšernostem, které przní vkus a duševno odrostlejších dětí, napíšu tolik:) Asi proto, že je potřeba znát svého nepřítele... 20% a jsem rád, že jezdím do práce ještě před sedmou, kdy to Déčko nasadilo... ()

Reklama

brecht98 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mě tenhle seriál prostě bavil na plné čáře! :) Co epizoda, to spousta humorných scének a hlášek, kterejm se prostě musíte zasmát, ikdyž víte, jak to je naprosto absurdní či stupidní! :) Po tomhle seriálu se mi bude stýskat, získal si mě především díky svým milým, vtipným a, jak jsme zjistili v posledním díle, i srdečným postavám :) 8/10 ()

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Když už vám chybí kreativita na vtip či smysluplný děj, a jediné, co dokážete, je trapnost a klišé, zkuste to označit za "dětskou komedii", okořenit notnou dávkou nahraného smíchu, abyste označili místa, která považujete za srandovní, a nabídněte to televizím - třeba někdo naletí a takovou stupiditu koupí... ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Takový průměr.. Možná spíš horší průměr.. Debby Ryan ani Peyton List mě moc nenadchly, na druhou strany ty tři děti jsou perfektní! Především Cameron Boyce, ten má budoucnost (alespoň u Disneyho :D).. Jednotlivé vtipy bývají docela dobré (i když i v tomto případě to bývá spíš 50:50), ale příběh jako celek mě většinou moc nezaujme.. Mimochodem ten ještěr, to je vůbec největší hvězda seriálu!!! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (14)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Zuri (Skai Jackson). (SONY_)
  • Ústřední píseň „Hey Jessie“ nazpívala sama Debby Ryan, která zde ztvárnila hlavní roli chůvy Jessie Prescott. (SONY_)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Jessie, chůvu (Debby Ryan). (SONY_)

Reklama

Reklama