Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

V určitých částech se mi to docela líbilo, třeba při těch automobilových honičkách nebo u všech scén s Randym (aspoň tedy u těch na samotném začátku, pak mě moc nebavil ani on), ale celkově mě to moc neoslovilo. Jednak to má slabý děj, pak to taky má nezajímavé postavy, jejichž osud mi byl celkem lhostejný, slabou atmosféru a co je úplně nejhorší - je to strašně nevtipné. Vůbec většina těch vtipů je dost zvláštní, až jsem chvílemi nechápal, co má na těch, jak to říct... asi korektních (?) vtipech být vlastně vtipné. Silně mi to připomínalo to, čemu Petr Marek říká "vysušený humor" - zničení každého vyvstávajícího gagu jeho rozmělněním či převysvětlením. A tady jsem fakt měl pocit, že tu takový vysušený humor je poměrně často a vůbec jsem nepobíral, proč. Tak aspoň to nebylo fekální, když už nic jiného... A potěšilo mě i to, že se jedná o road movie a že cíl jejich cesty mě dokázal zaujmout a do jisté míry i "napínat". Lepší 2* ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, ale byla to normální průměrná road movie, ve které se hodně mluví a málo střílí a ani ty honičky nebyly nic extra. Ale Herci hráli dobře, hlavně Cooper, kterej toho gangstera nebo co to bylo hrál fakt dobře. Pár vtipů taky vyšlo a to je vlastně asi tak všechno. Jináč to je typickej nalajnovanej příběh s typickym Happy-endem. Škoda toho. 50% Dávám hodně slabé *** kvůli tomu Cooperovi a Kristen Bell, která dokáže bejt v nějakejch záběrech fakt sexy ale někdy vypadá jako nějaká příšera z hororu. A to jen tak někdo neumí. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, ideální na pateční večer, když nemáte co na práci. Ale příjemná jednohubka, líbilo se mi to. Příběh je takový jednoduchý, není moc propracovaný, ale rozhodně pobaví. Líbili se mi Dax Shepard, Michael Rosenbaum, kterého jsem zatím viděl jenom ve Smallville a tak jsem byl zvědav jak si v tomto filmu povede a musím říci, že skvelě, rozhodně nezklamal! Ono ze začátku jsem ho s těmi vlasy ani skoro nepoznal :D (Ve Smallvillu je holohlavý). A samozřejmě Bradley Cooper, který byl s dredama na hlavně fakt perfektní! :D A příjemně mě překvapila i Kristen Bell, kterou vůbec nemám rád, ale v tomto filmu mi nijak nevadila. :-) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama