Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková vtipná blbina, která se nemůže brát vážně. I přes pěkné honičky všemožnýma autama a různé akčnější pasáže, je to spíš komedie, u které jsem se pobavil. Většina hlavních hrdinů je jsou spíš trhlá individua, dělající samé nesmyslnosti. Hudba je tu povedená a pěkně do všeho zapadla. I když je to spíš jednorázová vymejvárna, mě se to líbilo. 75% :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustila? Protože tu hraje má oblíbenkyně Kristen Bell, oblíbenec Bradley Cooper a taky hodně dobrý Dax Shepard a měla to být komedie. Docela hodně jsem se na film těšila, bohužel byl ale trochu zklamáním. Ne že bych se nebavila, ale nebylo to to pravé ořechové. Řekla bych, že je to zase jeden z těch snímků, kdy všechny dobré scény narvali do traileru a film už byl o ničem třeba jako Ted, ale každopádně dobrá oddechovka na večer. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naboř a ujeď se snažilo být tou nejcoolovější jízdou posledních let, plnou našláplé akce a nařachaných kár, drsných postav, peprných dialogů, nezapomenutelných hlášek, černohumorných scén, prostě být kulervoucí stylovkou jak kráva, disponující vším, co mají mladí a neklidní rádi. Bohužel, nakonec ale zůstalo jen u té snahy a především touhy Daxe Sheparda, vytvořit film, který by tím vším disponoval a navíc tím i dokázal na publikum zapůsobit. Shepard totiž není jednoduše tím typem autora, o kterém by se dalo tvrdit, že je mužem mnoha řemesel. On se tu sice bezostyšně zhostil jak hlavní role ve svém vlastním scénáři, tak si vše i po svém pěkně zrežíroval, ovšem s ničím z toho si ve výsledku nedokázal nikterak úchvatně poradit. Jako herec není vůbec přesvědčivý, nemá charisma a ani bůhvíjaký talent. Jako scénárista pak nedokázal vytvořit skutečně funkční zápletku, nedokázal navodit jediný překvapivý, či jinak zajímavý moment a i z tohoto pohledu jde prostě z jeho strany jen o skutečně nevýrazný pokus udělat něco zábavného. A jako (spolu)režisér tomu všemu nevtiskl ani žádnou štávu, atmosféru a vlastně ani to nejpodstatnější, tedy nějaký výraznější styl. Já na druhou stranu ale nechci ani tvrdit, že bych se u Naboř a ujeď i nějak vyloženě nudil. Celé to poměrně slušně odsýpalo, většina postava a jejich hereckých představitelů jsou v pohodě, pár scén dokonce pobavilo, takže jako vyloženě autorská jednohubka prostě ok, zkrátka to ve výsledku ale nenadchne, ovšem ani neurazí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama