Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerna a dost amaterska variacia kvalitnych road films ako Vanishing Point alebo Bezstarostne Jizdy 1969. Po hereckych vykonoch ani slychu, rezia spatna ... Dax Shepard je pred aj za kamerou a mam ho na haku, lebo hral hovno /teda pardon, ja som sa pomylil, chcel som napisat ze ma nepresvedcil hereckym vykonom a nedostatocne sa vlozil do roly/, Kristen Bell tiez sa pridala a hrala hovno. Ako v sivom, sedivom priemere sa to udrzi, ale dieru do sveta to neurobilo a neurobi nikdy. Aspon teda, ze to zarobilo v kinach na seba : 58 % ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama