Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, ideální na pateční večer, když nemáte co na práci. Ale příjemná jednohubka, líbilo se mi to. Příběh je takový jednoduchý, není moc propracovaný, ale rozhodně pobaví. Líbili se mi Dax Shepard, Michael Rosenbaum, kterého jsem zatím viděl jenom ve Smallville a tak jsem byl zvědav jak si v tomto filmu povede a musím říci, že skvelě, rozhodně nezklamal! Ono ze začátku jsem ho s těmi vlasy ani skoro nepoznal :D (Ve Smallvillu je holohlavý). A samozřejmě Bradley Cooper, který byl s dredama na hlavně fakt perfektní! :D A příjemně mě překvapila i Kristen Bell, kterou vůbec nemám rád, ale v tomto filmu mi nijak nevadila. :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná, ničím výnimočná, prachom zapadnuteľná komédia, ktorá sa tvári ako road movie. Dax Shepard patrí k menej známym, priemerným hercom, ale je sympatické, že ma vyššie ambície a ciele. Tu sa podujal napísať scenár, režírovať a ešte si aj zahrať. Dosiahol svoj cieľ? Nemyslím si. Podľa môjho názoru sa mu maximálne tak podarilo natočiť úplne zbytočný film, ktorý divák skôr ofrfle (hlavne kvôli strate času) ako pochváli. Na komédiu málo srandy, málo hlášok. Dejovo ploché, bez nápadu, ktorý by zaujal. Šťastie, že tam hrala Kristen Bell. Jediná záchrana pred tým, aby som namiesto sledovania filmu pozeral von z okna. Ale snaha sa cení, takže u mňa s odretými ušami, zaťatými päsťami, zlomenými palcami a vypichnutými očami slabučký priemer. 50/100 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama