Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialená nenáročná komédia, ktorá toho veľa neponúkla a ani jej humor nebol môj štýl, skôr to bolo niečo obyčajné a štýlom také americké, ktoré nemám rád. Konečne som videl Kristen Bell v role, ktorá nepôsobila na mňa ani trocha arogantne, či namyslene alebo povýšenecky, ale ostatnými hercami to podľa mňa pokazili. Jej partner vo filme k nej nesedel, partičky, ktoré ich prenasledovali boli nedôveryhodné a nevtipné a tiež by som to neradil medzi filmy z ciest, proste už na začiatku mi bolo jasné, že to bude len obyčajný film, ktorý nebude mať náznak ničoho silnejšieho, nebude ani provokatívny, proste že to bude len taká lacná Béčková zlátanina. Nakoniec nedopadla úplne zle, ale dala by sa brať aj ako zbytočnosť. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama