Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První třetina celkem opruz, zápletka slabá (podle mě vystavená na nesmyslu, hlavně proto mě děj tak prudil), postavy opruzové; konverzačka, co nefunguje. Potom to nebylo o moc lepší, snad jen pár obratů padlo na úrodnou půdu, auta nebyly špatný, děj se posunul na klasickej road-movie-průměr, kdy na konci aspoň máte příjemnej pocit, ale víte, že neni proč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama