Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustila? Protože tu hraje má oblíbenkyně Kristen Bell, oblíbenec Bradley Cooper a taky hodně dobrý Dax Shepard a měla to být komedie. Docela hodně jsem se na film těšila, bohužel byl ale trochu zklamáním. Ne že bych se nebavila, ale nebylo to to pravé ořechové. Řekla bych, že je to zase jeden z těch snímků, kdy všechny dobré scény narvali do traileru a film už byl o ničem třeba jako Ted, ale každopádně dobrá oddechovka na večer. ()

Reklama

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svěží a docela i vtipný projekt komika Daxe Sheparda. Na několika situacích a ve většině dialogů je znát neotřelí přístup tvůrce, kterému očividně nechybí smysl pro humor. Bohužel tento rukopis je cítit pouze občas a ve zbytku snímku už to taková legrace není. Oldschoolové provedení honiček s opravdu nádhernými stroji a šerif paskal v podobě Toma Arnolda, popřípadě i milovník zvířat Bradley Cooper však tuhle jednohubku směle udrží v klidných vodách komediálního průměru. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama