Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Za iných okolností ma akčné filmy o autových naháňačkách vôbec nezaujímajú, ale v tomto hrá viacero hercov ktorých mám rád, tak som sa na to pozrel. Príbeh bol síce dosť obyčajný, ale tie dialógy niektoré fakt stáli za to - vždy ma fascinuje ako sa niektoré rozhovory zvrhnú do úplnej absurdity (napr. ten rozhovor o väzení). No práve vďaka takýmto dobrým scénam a hláškam získal tento film oveľa vyššiu kvalitu. Inak tie naháňačky by som najradšej pretočil, našťastie ich nebolo až tak strašne veľa. Inak, v tých hercoch k tomuto filmu by mal byť napísaný na prvom mieste určite napísaný Dax Shepard, okolo ktorého sa prakticky celý film točil. Bradley Cooper dostal síce tiež dosť priestoru (v tej jeho gangsterskej vizáži s dredmi pôsobil fakt nezvyklo), no ľudí to dosť zmätie keď je písaný hneď na prvom mieste ako keby hral hlavú rolu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka, ktorá poteší komickými a dobre zahranými postavami (každý je tu slušný exot), tušením ich blížiaceho sa stretu (ktorý nemôže dopadnúť dobre), a tiež množstvom auto honičiek, ktoré (hlavne prostredím) pripomenú Auto zabiják (Tarantina tu majú radi). Vtipné gagy jedna-ku-jednej striedajú menej vtipné, a celé to pokope drží uveriteľná chémia medzi Shepardom a Kristen Bell. Sympaťáci. ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama