Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a jeho zábava, aneb jak mají vypadat snímky, kterými se tvůrce baví a nedělá je jen tak z povinnosti. Naboř a ujeď je fajn oddychovkou, která ačkoliv nenabízí o moc víc než jen nenáročné pobavení za zvuku rychlých aut, střelných zbraní a společnosti sličných dam, zaujme dostatečně.Ideální zábava na nedělní odpoledne. [60%] ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama