Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů si řekla, že udělají něco jako ujetou akční komedii. Děj, hrůza. Spád to nemělo a postavy byly naprosto debilně navržené. Nicméně to mělo dobré herce, kteří se tím bavili. Mělo to spoustu krásných, rychlých aut. Mělo to výborný soundtrack a nebylo to zbytečně dlouhé. Dax Shepard rozhodně nepatří mezi mé oblíbence, ale obdivuji ho za vše, co na tomto snímku zvládl, a co mu obětovat. Uteče to rychle, relativně se pobavíte, ale za čas si na ten film už nevzpomente. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt silne zklamalo, cekal jsem totiz neco jako Mistri hazardu nebo Starsky a Hutch, coz byla chyba. Film totiz nema zadnej poradnej pribeh, coz by ale zas tak nevadilo, stejne jsem si to poustel spis kvuli honickam, jenze kdyz se pul hodiny jen kecalo, zaclo mi to bejt lehce podezrely. Pak ze sebe hlavni hrdina vyblil, ze je bejvalej ultra zavodnik a nazhavil karu a ja se zacal tesit, ze se to konecne rozjede a ono hovno. Jako jasne, par honicek tu je, ale ze by byly nejak zapamatovani hodny to ani nahodou. Navic hlavni dvojce Cooper Shepard by spis clovek uveril, ze jsou dvojka zhulenejch serfaru, nez bankovni lupice. A tak ve vysledku nakonec bavi jen vymatlanej Tom Arnold. Naprosto promarnena sance, ktera neni ani vtipna, ani akcni a bohuzel ani trochu zabavna, fakt sem se slusne nudil. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama