Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů si řekla, že udělají něco jako ujetou akční komedii. Děj, hrůza. Spád to nemělo a postavy byly naprosto debilně navržené. Nicméně to mělo dobré herce, kteří se tím bavili. Mělo to spoustu krásných, rychlých aut. Mělo to výborný soundtrack a nebylo to zbytečně dlouhé. Dax Shepard rozhodně nepatří mezi mé oblíbence, ale obdivuji ho za vše, co na tomto snímku zvládl, a co mu obětovat. Uteče to rychle, relativně se pobavíte, ale za čas si na ten film už nevzpomente. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná, ničím výnimočná, prachom zapadnuteľná komédia, ktorá sa tvári ako road movie. Dax Shepard patrí k menej známym, priemerným hercom, ale je sympatické, že ma vyššie ambície a ciele. Tu sa podujal napísať scenár, režírovať a ešte si aj zahrať. Dosiahol svoj cieľ? Nemyslím si. Podľa môjho názoru sa mu maximálne tak podarilo natočiť úplne zbytočný film, ktorý divák skôr ofrfle (hlavne kvôli strate času) ako pochváli. Na komédiu málo srandy, málo hlášok. Dejovo ploché, bez nápadu, ktorý by zaujal. Šťastie, že tam hrala Kristen Bell. Jediná záchrana pred tým, aby som namiesto sledovania filmu pozeral von z okna. Ale snaha sa cení, takže u mňa s odretými ušami, zaťatými päsťami, zlomenými palcami a vypichnutými očami slabučký priemer. 50/100 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpolední krimikomedie stavěná na solidních žánrových stereotypech. Road movie označení bych si odpustil, protože ono putování v tom nemá žádnou hlavní roli a já z něj měl pocit, že je jen záminkou ke střídání lokací. Osobně jsem z něj neměl takový ten správný "on the road" pocit. Asi tak jako cestu na nákup do Ikea Ostrava taky nenazvu roadtripem jen pro to, že jsem po cestě píchnul, na stém a stopadesátém kilometru mě stavěla policejní hlídka a na benzínce jsem potkal spolužáka ze střední. A ono i krimi zde je spíš jen taková záminka, takže se držme komedie. A komediální to je. Ale jen tak... do pohody. Nečekejte bžundu a krutou legrandu. Fakt ne. V celkovém dojmu jsem na dvou až třech hvězdičkách, ale dám raději tři, abych docenil fakt, že decentních komedií je poslední dobou pomálu, a Hit and Run se alespoň snaží. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama