Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle ryze americký subžánr road movie má dlouhou tradici a čítá legendy typu Vanishing Point, Dvouproudou asfaltku či odkazuje ještě dále až k Bezstarostné jízdě. Slabost pro koně pod kapotou a burácení motorů, vůni spálených gum, rychlost coby synonymum svobody, vytuněné oldschoolové koráby silnic, cesta, která je cíl. To všechno už tu bylo v drsných, ale svobodných 70. letech. V roce 2012 je realita ovšem trochu jiná. Už jen díky proměně dopravní infrastruktury se nedá jen tak nasednout do bouráku a s policajty v patách ujíždět za svobodou. A to dokonce ani v Americe. Změnily se podmínky, proměnil se subžánr. Rastr politické korektnosti velel hrdinovi bažícímu po svobodě usadit se, namísto ,,Born to be wild" ho donutil poslouchat nový hit ,,Born to be normal", ze solitéra se stal partnerem výrazně emancipované ženy, která ho nutí mluvit politicky korektně a neví nic o jeho minulosti. Je to peklo a jediné, co mu zbylo, je jeho nádherný černý Lincoln. Pak už je ale všechno jinak, než to bývalo kdysi, namísto dramatu je tu nově akční romantická komedie, namísto hledání svobody padání do chomoutu. Co zbylo, je láska k tomu, co kdysi ten Lincoln se sedmi sty koňmi pod kapotou představoval. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná, ničím výnimočná, prachom zapadnuteľná komédia, ktorá sa tvári ako road movie. Dax Shepard patrí k menej známym, priemerným hercom, ale je sympatické, že ma vyššie ambície a ciele. Tu sa podujal napísať scenár, režírovať a ešte si aj zahrať. Dosiahol svoj cieľ? Nemyslím si. Podľa môjho názoru sa mu maximálne tak podarilo natočiť úplne zbytočný film, ktorý divák skôr ofrfle (hlavne kvôli strate času) ako pochváli. Na komédiu málo srandy, málo hlášok. Dejovo ploché, bez nápadu, ktorý by zaujal. Šťastie, že tam hrala Kristen Bell. Jediná záchrana pred tým, aby som namiesto sledovania filmu pozeral von z okna. Ale snaha sa cení, takže u mňa s odretými ušami, zaťatými päsťami, zlomenými palcami a vypichnutými očami slabučký priemer. 50/100 ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama