Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama