Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard není zrovna nijak zářivá hvězda na hereckém nebi, ale sem tam už jsme ho někde vidět mohli. Já si ho osobně většinou vybavím jako astronauta ze snímku "Zathura: Vesmírné dobrodružství". Tenhle herec se rozhodl, že si natočí vlastní film, ke kterému napíše i scénář. Ten film se jmenuje "Naboř a ujeď" a není to první ukázka toho, že tenhle herec má vyšší ambice. Scenáristicky se již podílel na filmu "Brother's justice", kde si také zahrál hlavní roli. Když nevíte co by, napište si pro sebe vlastní scénář. U filmu "Brother's Justice" mu dělal režiséra David Palmer, s kterým se spojil i tentokrát. Takže ho v titulcích najdeme jako spolurežiséra, scénáristu a herce v hlavní roli. Jaké je shrnutí těchto informací? Někdo se inspiroval u Bena Afflecka. Jo, samozřejmě nesmím zapomenout na to, že si Dax Shepard dělal i producenta, i když ne jediného. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/nabor-ujed-2012-45.html ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, ideální na pateční večer, když nemáte co na práci. Ale příjemná jednohubka, líbilo se mi to. Příběh je takový jednoduchý, není moc propracovaný, ale rozhodně pobaví. Líbili se mi Dax Shepard, Michael Rosenbaum, kterého jsem zatím viděl jenom ve Smallville a tak jsem byl zvědav jak si v tomto filmu povede a musím říci, že skvelě, rozhodně nezklamal! Ono ze začátku jsem ho s těmi vlasy ani skoro nepoznal :D (Ve Smallvillu je holohlavý). A samozřejmě Bradley Cooper, který byl s dredama na hlavně fakt perfektní! :D A příjemně mě překvapila i Kristen Bell, kterou vůbec nemám rád, ale v tomto filmu mi nijak nevadila. :-) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tohle srovnávat s Vanishing pointem ? To je úplně mimo. Jsem naprosto zklamán. Čekal jsem zábavu a honičky v nadupanejch autech po zaprášených amerických okreskách.. Dostalo se mi trapné legrace, pár hodně slabých honiček a nadupanejch aut na amerických zaprášených okreskách.... Autínka byla pěkná, to jo. Ale tím končíme. Federální agent chránící svědka byla naproto trapná figura. Už hned v úvodu, když se polil kafem, vyběhl z odbržděného auta řvoucí uáááá za veselých tónů humorné hudby (to kdyby divák nepochopil, že je to sranda) jsem pochopil, že tohle je další komedie co nebude to pravé jahodové... Neřadím se mezi puritány, ale přehršel slov šukat, kouřit a lízat mi v tomto díle také nijak nepřišla okouzlující... Vlastně jsem se pousmál jen jednou, to když přítelkyně Charliho - socioložka pitvala jeho výroky.. Ale tak nějak si říkám, že jinak tam toho humoru bylo zatraceně málo. O napětí také nemůže být řeč a ta romantika...ehm. Dávám dvě kulečníkové koule. Víc ne. * * ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama