Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svěží a docela i vtipný projekt komika Daxe Sheparda. Na několika situacích a ve většině dialogů je znát neotřelí přístup tvůrce, kterému očividně nechybí smysl pro humor. Bohužel tento rukopis je cítit pouze občas a ve zbytku snímku už to taková legrace není. Oldschoolové provedení honiček s opravdu nádhernými stroji a šerif paskal v podobě Toma Arnolda, popřípadě i milovník zvířat Bradley Cooper však tuhle jednohubku směle udrží v klidných vodách komediálního průměru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)

Reklama

Reklama