Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, ale byla to normální průměrná road movie, ve které se hodně mluví a málo střílí a ani ty honičky nebyly nic extra. Ale Herci hráli dobře, hlavně Cooper, kterej toho gangstera nebo co to bylo hrál fakt dobře. Pár vtipů taky vyšlo a to je vlastně asi tak všechno. Jináč to je typickej nalajnovanej příběh s typickym Happy-endem. Škoda toho. 50% Dávám hodně slabé *** kvůli tomu Cooperovi a Kristen Bell, která dokáže bejt v nějakejch záběrech fakt sexy ale někdy vypadá jako nějaká příšera z hororu. A to jen tak někdo neumí. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naboř a ujeď se snažilo být tou nejcoolovější jízdou posledních let, plnou našláplé akce a nařachaných kár, drsných postav, peprných dialogů, nezapomenutelných hlášek, černohumorných scén, prostě být kulervoucí stylovkou jak kráva, disponující vším, co mají mladí a neklidní rádi. Bohužel, nakonec ale zůstalo jen u té snahy a především touhy Daxe Sheparda, vytvořit film, který by tím vším disponoval a navíc tím i dokázal na publikum zapůsobit. Shepard totiž není jednoduše tím typem autora, o kterém by se dalo tvrdit, že je mužem mnoha řemesel. On se tu sice bezostyšně zhostil jak hlavní role ve svém vlastním scénáři, tak si vše i po svém pěkně zrežíroval, ovšem s ničím z toho si ve výsledku nedokázal nikterak úchvatně poradit. Jako herec není vůbec přesvědčivý, nemá charisma a ani bůhvíjaký talent. Jako scénárista pak nedokázal vytvořit skutečně funkční zápletku, nedokázal navodit jediný překvapivý, či jinak zajímavý moment a i z tohoto pohledu jde prostě z jeho strany jen o skutečně nevýrazný pokus udělat něco zábavného. A jako (spolu)režisér tomu všemu nevtiskl ani žádnou štávu, atmosféru a vlastně ani to nejpodstatnější, tedy nějaký výraznější styl. Já na druhou stranu ale nechci ani tvrdit, že bych se u Naboř a ujeď i nějak vyloženě nudil. Celé to poměrně slušně odsýpalo, většina postava a jejich hereckých představitelů jsou v pohodě, pár scén dokonce pobavilo, takže jako vyloženě autorská jednohubka prostě ok, zkrátka to ve výsledku ale nenadchne, ovšem ani neurazí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysněná kravina Daxe Sheparda, který sehnal pár drobných a natočil si svůj vlastní film o věcech, které má sám rád a já mu to vůbec nemám za zlé a lehce mu závidím.Neškodná road movie, která potěší spoustou zábavných scén a především musim ocenit sílu dialogů, protože konverzační humor má místy sílu demoliční koule a Shepard opravdu uměl vytvořit perfektní charaktery postav.Co se mu povedlo hůř je celkový příběh, který je samozřejmě zcela tuctový, stejně tak jako celá pointa a vůbec smysl celého filmu, ale o to tu nejde.Jde o to, že Dax Shepard miluje filmy a auta, chtěl si splnit sen a vzdát všemu co má rád jistou čest a já ho za to chci pochválit.Upřímně pochybuju, že se ještě někdy pustí do svojí vlastní tvorby, ocenit musím to, že si splnil sen a já mu to nehodlám vyčítát a i přes strašnou rutinu nadávat.Prostě epesní jednohubec, za který by se nemusel stydět žádný debutující režisér.59%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama