Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů si řekla, že udělají něco jako ujetou akční komedii. Děj, hrůza. Spád to nemělo a postavy byly naprosto debilně navržené. Nicméně to mělo dobré herce, kteří se tím bavili. Mělo to spoustu krásných, rychlých aut. Mělo to výborný soundtrack a nebylo to zbytečně dlouhé. Dax Shepard rozhodně nepatří mezi mé oblíbence, ale obdivuji ho za vše, co na tomto snímku zvládl, a co mu obětovat. Uteče to rychle, relativně se pobavíte, ale za čas si na ten film už nevzpomente. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama