Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, ideální na pateční večer, když nemáte co na práci. Ale příjemná jednohubka, líbilo se mi to. Příběh je takový jednoduchý, není moc propracovaný, ale rozhodně pobaví. Líbili se mi Dax Shepard, Michael Rosenbaum, kterého jsem zatím viděl jenom ve Smallville a tak jsem byl zvědav jak si v tomto filmu povede a musím říci, že skvelě, rozhodně nezklamal! Ono ze začátku jsem ho s těmi vlasy ani skoro nepoznal :D (Ve Smallvillu je holohlavý). A samozřejmě Bradley Cooper, který byl s dredama na hlavně fakt perfektní! :D A příjemně mě překvapila i Kristen Bell, kterou vůbec nemám rád, ale v tomto filmu mi nijak nevadila. :-) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama