Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo to pozerať je sympatická ústredná dvojica. Shepard je pohoďák a Bell je naspapanie. Ale nemá to ten správny komediálny feeling. Keď si rozoberieme ústrednú zápletku, je tak jednoduchá, že mi celkom uniká fakt, že sa to dokázalo natiahnúť na tak dlho, bez nudy. A to je ďalšie plus filmu. Nenudí. Neustále na vás chrlí postavičky, alebo situácie a vlastne až pri záverečných titulkoch dôjdete pocitu, že ste vlastne nič poriadne nevydeli. Dovtedy vás film necháva akoby v napätí. Inak to vyšumí s pamäte celkom rýchlo. Aj napriek tomu, že to bolo natočené kamarátmi pre vlastné potešenie - čo je s filmu cítiť. Drama, akcia, humor a inteligentnosť je schovaná kdesi v inom filme. Dokonca sa obávam, že scény, ktoré sa improvizovali sú značne cítiť. Jeden krát a dosť a bude to bez ujmy. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard není zrovna nijak zářivá hvězda na hereckém nebi, ale sem tam už jsme ho někde vidět mohli. Já si ho osobně většinou vybavím jako astronauta ze snímku "Zathura: Vesmírné dobrodružství". Tenhle herec se rozhodl, že si natočí vlastní film, ke kterému napíše i scénář. Ten film se jmenuje "Naboř a ujeď" a není to první ukázka toho, že tenhle herec má vyšší ambice. Scenáristicky se již podílel na filmu "Brother's justice", kde si také zahrál hlavní roli. Když nevíte co by, napište si pro sebe vlastní scénář. U filmu "Brother's Justice" mu dělal režiséra David Palmer, s kterým se spojil i tentokrát. Takže ho v titulcích najdeme jako spolurežiséra, scénáristu a herce v hlavní roli. Jaké je shrnutí těchto informací? Někdo se inspiroval u Bena Afflecka. Jo, samozřejmě nesmím zapomenout na to, že si Dax Shepard dělal i producenta, i když ne jediného. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/nabor-ujed-2012-45.html ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama