Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná, ničím výnimočná, prachom zapadnuteľná komédia, ktorá sa tvári ako road movie. Dax Shepard patrí k menej známym, priemerným hercom, ale je sympatické, že ma vyššie ambície a ciele. Tu sa podujal napísať scenár, režírovať a ešte si aj zahrať. Dosiahol svoj cieľ? Nemyslím si. Podľa môjho názoru sa mu maximálne tak podarilo natočiť úplne zbytočný film, ktorý divák skôr ofrfle (hlavne kvôli strate času) ako pochváli. Na komédiu málo srandy, málo hlášok. Dejovo ploché, bez nápadu, ktorý by zaujal. Šťastie, že tam hrala Kristen Bell. Jediná záchrana pred tým, aby som namiesto sledovania filmu pozeral von z okna. Ale snaha sa cení, takže u mňa s odretými ušami, zaťatými päsťami, zlomenými palcami a vypichnutými očami slabučký priemer. 50/100 ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Malé milé prekvapenie roku 2012. Netaktný humor s množstvom narážok, správne prestrelený príbeh, rozumne zvolená solídne odsýpajúca stopáž, pár slušných akčných (zastúpených automobilovými naháňačkami) scénok, miestami správne krvavé, inokedy provokujúce (nahí starci), herecky správne afektované a uvoľnené (Bradley Cooper, ale ani ostatní neberú svoje role prehnane vážne) ... uznávam, že toto bude film naozaj len pre určitý špecifický okruh divákov, ale ja som sa niekoľko krát naozaj zasmial, po celý čas viac menej výborne bavil, a čo iné si pri takomto type filmu želať? Tie mierne nadstrelené 4* bez problémov prihodím, keďže po skončení som mal príjemný pocit. Niekedy to úplne stačí. Režisér si týmto očividne splnil svoj sen bez ohľadu na to, čo si pomyslia niektorí diváci, určite sa nesnažil o „Oscarový“ snímok a kto sa správne naladí, tomu určite udrie na nôtu. Neskutočná oddychovka, ktorá sa ani v najmenšom nehrá na nič viac. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V určitých částech se mi to docela líbilo, třeba při těch automobilových honičkách nebo u všech scén s Randym (aspoň tedy u těch na samotném začátku, pak mě moc nebavil ani on), ale celkově mě to moc neoslovilo. Jednak to má slabý děj, pak to taky má nezajímavé postavy, jejichž osud mi byl celkem lhostejný, slabou atmosféru a co je úplně nejhorší - je to strašně nevtipné. Vůbec většina těch vtipů je dost zvláštní, až jsem chvílemi nechápal, co má na těch, jak to říct... asi korektních (?) vtipech být vlastně vtipné. Silně mi to připomínalo to, čemu Petr Marek říká "vysušený humor" - zničení každého vyvstávajícího gagu jeho rozmělněním či převysvětlením. A tady jsem fakt měl pocit, že tu takový vysušený humor je poměrně často a vůbec jsem nepobíral, proč. Tak aspoň to nebylo fekální, když už nic jiného... A potěšilo mě i to, že se jedná o road movie a že cíl jejich cesty mě dokázal zaujmout a do jisté míry i "napínat". Lepší 2* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama