Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První třetina celkem opruz, zápletka slabá (podle mě vystavená na nesmyslu, hlavně proto mě děj tak prudil), postavy opruzové; konverzačka, co nefunguje. Potom to nebylo o moc lepší, snad jen pár obratů padlo na úrodnou půdu, auta nebyly špatný, děj se posunul na klasickej road-movie-průměr, kdy na konci aspoň máte příjemnej pocit, ale víte, že neni proč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle ryze americký subžánr road movie má dlouhou tradici a čítá legendy typu Vanishing Point, Dvouproudou asfaltku či odkazuje ještě dále až k Bezstarostné jízdě. Slabost pro koně pod kapotou a burácení motorů, vůni spálených gum, rychlost coby synonymum svobody, vytuněné oldschoolové koráby silnic, cesta, která je cíl. To všechno už tu bylo v drsných, ale svobodných 70. letech. V roce 2012 je realita ovšem trochu jiná. Už jen díky proměně dopravní infrastruktury se nedá jen tak nasednout do bouráku a s policajty v patách ujíždět za svobodou. A to dokonce ani v Americe. Změnily se podmínky, proměnil se subžánr. Rastr politické korektnosti velel hrdinovi bažícímu po svobodě usadit se, namísto ,,Born to be wild" ho donutil poslouchat nový hit ,,Born to be normal", ze solitéra se stal partnerem výrazně emancipované ženy, která ho nutí mluvit politicky korektně a neví nic o jeho minulosti. Je to peklo a jediné, co mu zbylo, je jeho nádherný černý Lincoln. Pak už je ale všechno jinak, než to bývalo kdysi, namísto dramatu je tu nově akční romantická komedie, namísto hledání svobody padání do chomoutu. Co zbylo, je láska k tomu, co kdysi ten Lincoln se sedmi sty koňmi pod kapotou představoval. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpolední krimikomedie stavěná na solidních žánrových stereotypech. Road movie označení bych si odpustil, protože ono putování v tom nemá žádnou hlavní roli a já z něj měl pocit, že je jen záminkou ke střídání lokací. Osobně jsem z něj neměl takový ten správný "on the road" pocit. Asi tak jako cestu na nákup do Ikea Ostrava taky nenazvu roadtripem jen pro to, že jsem po cestě píchnul, na stém a stopadesátém kilometru mě stavěla policejní hlídka a na benzínce jsem potkal spolužáka ze střední. A ono i krimi zde je spíš jen taková záminka, takže se držme komedie. A komediální to je. Ale jen tak... do pohody. Nečekejte bžundu a krutou legrandu. Fakt ne. V celkovém dojmu jsem na dvou až třech hvězdičkách, ale dám raději tři, abych docenil fakt, že decentních komedií je poslední dobou pomálu, a Hit and Run se alespoň snaží. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama