Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První třetina celkem opruz, zápletka slabá (podle mě vystavená na nesmyslu, hlavně proto mě děj tak prudil), postavy opruzové; konverzačka, co nefunguje. Potom to nebylo o moc lepší, snad jen pár obratů padlo na úrodnou půdu, auta nebyly špatný, děj se posunul na klasickej road-movie-průměr, kdy na konci aspoň máte příjemnej pocit, ale víte, že neni proč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naboř a ujeď se snažilo být tou nejcoolovější jízdou posledních let, plnou našláplé akce a nařachaných kár, drsných postav, peprných dialogů, nezapomenutelných hlášek, černohumorných scén, prostě být kulervoucí stylovkou jak kráva, disponující vším, co mají mladí a neklidní rádi. Bohužel, nakonec ale zůstalo jen u té snahy a především touhy Daxe Sheparda, vytvořit film, který by tím vším disponoval a navíc tím i dokázal na publikum zapůsobit. Shepard totiž není jednoduše tím typem autora, o kterém by se dalo tvrdit, že je mužem mnoha řemesel. On se tu sice bezostyšně zhostil jak hlavní role ve svém vlastním scénáři, tak si vše i po svém pěkně zrežíroval, ovšem s ničím z toho si ve výsledku nedokázal nikterak úchvatně poradit. Jako herec není vůbec přesvědčivý, nemá charisma a ani bůhvíjaký talent. Jako scénárista pak nedokázal vytvořit skutečně funkční zápletku, nedokázal navodit jediný překvapivý, či jinak zajímavý moment a i z tohoto pohledu jde prostě z jeho strany jen o skutečně nevýrazný pokus udělat něco zábavného. A jako (spolu)režisér tomu všemu nevtiskl ani žádnou štávu, atmosféru a vlastně ani to nejpodstatnější, tedy nějaký výraznější styl. Já na druhou stranu ale nechci ani tvrdit, že bych se u Naboř a ujeď i nějak vyloženě nudil. Celé to poměrně slušně odsýpalo, většina postava a jejich hereckých představitelů jsou v pohodě, pár scén dokonce pobavilo, takže jako vyloženě autorská jednohubka prostě ok, zkrátka to ve výsledku ale nenadchne, ovšem ani neurazí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama