Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film je svým lehkovážným, volnomyšlenkářským stylem podobný Mistrům hazardu. Vyzdvihl bych pohodovou atmosféru, povedené honičky a fyzický humor - nejlepší kousku předvádí Tom Arnold, coby absurdně neschopný agent, který se při každé příležitosti zraní nebo minimálně rozseká své auto. Čili závěrem, není to žádné veledílo, ale pobavit umí. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama