Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo to pozerať je sympatická ústredná dvojica. Shepard je pohoďák a Bell je naspapanie. Ale nemá to ten správny komediálny feeling. Keď si rozoberieme ústrednú zápletku, je tak jednoduchá, že mi celkom uniká fakt, že sa to dokázalo natiahnúť na tak dlho, bez nudy. A to je ďalšie plus filmu. Nenudí. Neustále na vás chrlí postavičky, alebo situácie a vlastne až pri záverečných titulkoch dôjdete pocitu, že ste vlastne nič poriadne nevydeli. Dovtedy vás film necháva akoby v napätí. Inak to vyšumí s pamäte celkom rýchlo. Aj napriek tomu, že to bolo natočené kamarátmi pre vlastné potešenie - čo je s filmu cítiť. Drama, akcia, humor a inteligentnosť je schovaná kdesi v inom filme. Dokonca sa obávam, že scény, ktoré sa improvizovali sú značne cítiť. Jeden krát a dosť a bude to bez ujmy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustila? Protože tu hraje má oblíbenkyně Kristen Bell, oblíbenec Bradley Cooper a taky hodně dobrý Dax Shepard a měla to být komedie. Docela hodně jsem se na film těšila, bohužel byl ale trochu zklamáním. Ne že bych se nebavila, ale nebylo to to pravé ořechové. Řekla bych, že je to zase jeden z těch snímků, kdy všechny dobré scény narvali do traileru a film už byl o ničem třeba jako Ted, ale každopádně dobrá oddechovka na večer. ()

Reklama

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V určitých částech se mi to docela líbilo, třeba při těch automobilových honičkách nebo u všech scén s Randym (aspoň tedy u těch na samotném začátku, pak mě moc nebavil ani on), ale celkově mě to moc neoslovilo. Jednak to má slabý děj, pak to taky má nezajímavé postavy, jejichž osud mi byl celkem lhostejný, slabou atmosféru a co je úplně nejhorší - je to strašně nevtipné. Vůbec většina těch vtipů je dost zvláštní, až jsem chvílemi nechápal, co má na těch, jak to říct... asi korektních (?) vtipech být vlastně vtipné. Silně mi to připomínalo to, čemu Petr Marek říká "vysušený humor" - zničení každého vyvstávajícího gagu jeho rozmělněním či převysvětlením. A tady jsem fakt měl pocit, že tu takový vysušený humor je poměrně často a vůbec jsem nepobíral, proč. Tak aspoň to nebylo fekální, když už nic jiného... A potěšilo mě i to, že se jedná o road movie a že cíl jejich cesty mě dokázal zaujmout a do jisté míry i "napínat". Lepší 2* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt silne zklamalo, cekal jsem totiz neco jako Mistri hazardu nebo Starsky a Hutch, coz byla chyba. Film totiz nema zadnej poradnej pribeh, coz by ale zas tak nevadilo, stejne jsem si to poustel spis kvuli honickam, jenze kdyz se pul hodiny jen kecalo, zaclo mi to bejt lehce podezrely. Pak ze sebe hlavni hrdina vyblil, ze je bejvalej ultra zavodnik a nazhavil karu a ja se zacal tesit, ze se to konecne rozjede a ono hovno. Jako jasne, par honicek tu je, ale ze by byly nejak zapamatovani hodny to ani nahodou. Navic hlavni dvojce Cooper Shepard by spis clovek uveril, ze jsou dvojka zhulenejch serfaru, nez bankovni lupice. A tak ve vysledku nakonec bavi jen vymatlanej Tom Arnold. Naprosto promarnena sance, ktera neni ani vtipna, ani akcni a bohuzel ani trochu zabavna, fakt sem se slusne nudil. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama