Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, ideální na pateční večer, když nemáte co na práci. Ale příjemná jednohubka, líbilo se mi to. Příběh je takový jednoduchý, není moc propracovaný, ale rozhodně pobaví. Líbili se mi Dax Shepard, Michael Rosenbaum, kterého jsem zatím viděl jenom ve Smallville a tak jsem byl zvědav jak si v tomto filmu povede a musím říci, že skvelě, rozhodně nezklamal! Ono ze začátku jsem ho s těmi vlasy ani skoro nepoznal :D (Ve Smallvillu je holohlavý). A samozřejmě Bradley Cooper, který byl s dredama na hlavně fakt perfektní! :D A příjemně mě překvapila i Kristen Bell, kterou vůbec nemám rád, ale v tomto filmu mi nijak nevadila. :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialená nenáročná komédia, ktorá toho veľa neponúkla a ani jej humor nebol môj štýl, skôr to bolo niečo obyčajné a štýlom také americké, ktoré nemám rád. Konečne som videl Kristen Bell v role, ktorá nepôsobila na mňa ani trocha arogantne, či namyslene alebo povýšenecky, ale ostatnými hercami to podľa mňa pokazili. Jej partner vo filme k nej nesedel, partičky, ktoré ich prenasledovali boli nedôveryhodné a nevtipné a tiež by som to neradil medzi filmy z ciest, proste už na začiatku mi bolo jasné, že to bude len obyčajný film, ktorý nebude mať náznak ničoho silnejšieho, nebude ani provokatívny, proste že to bude len taká lacná Béčková zlátanina. Nakoniec nedopadla úplne zle, ale dala by sa brať aj ako zbytočnosť. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpolední krimikomedie stavěná na solidních žánrových stereotypech. Road movie označení bych si odpustil, protože ono putování v tom nemá žádnou hlavní roli a já z něj měl pocit, že je jen záminkou ke střídání lokací. Osobně jsem z něj neměl takový ten správný "on the road" pocit. Asi tak jako cestu na nákup do Ikea Ostrava taky nenazvu roadtripem jen pro to, že jsem po cestě píchnul, na stém a stopadesátém kilometru mě stavěla policejní hlídka a na benzínce jsem potkal spolužáka ze střední. A ono i krimi zde je spíš jen taková záminka, takže se držme komedie. A komediální to je. Ale jen tak... do pohody. Nečekejte bžundu a krutou legrandu. Fakt ne. V celkovém dojmu jsem na dvou až třech hvězdičkách, ale dám raději tři, abych docenil fakt, že decentních komedií je poslední dobou pomálu, a Hit and Run se alespoň snaží. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama