Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dva režiséři... to mě mělo varovat. Slepenec stupidních (někdy až neskutečně stupidních) dddddllllloooooóóóóuhýýýýých rozhovorů, pár (a když píšu "pár" tak myslím dva) vtípky a pár (tentokrát víc než dva... celkem tři) nádherně natočený automobilový honičky střídaných v taktu: vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - 25 minut kecy - 5 minut honička - kecy do konce filmu (s několika pokusy recyklovat již použitý vtip). Prostě jeden rejža si spatlal žvatlací části a druhý ten zbytek... Výsledek naprosto nesourodá podívaná, která neví co chce. Fuj tohle 2x určitě nemusím... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tohle srovnávat s Vanishing pointem ? To je úplně mimo. Jsem naprosto zklamán. Čekal jsem zábavu a honičky v nadupanejch autech po zaprášených amerických okreskách.. Dostalo se mi trapné legrace, pár hodně slabých honiček a nadupanejch aut na amerických zaprášených okreskách.... Autínka byla pěkná, to jo. Ale tím končíme. Federální agent chránící svědka byla naproto trapná figura. Už hned v úvodu, když se polil kafem, vyběhl z odbržděného auta řvoucí uáááá za veselých tónů humorné hudby (to kdyby divák nepochopil, že je to sranda) jsem pochopil, že tohle je další komedie co nebude to pravé jahodové... Neřadím se mezi puritány, ale přehršel slov šukat, kouřit a lízat mi v tomto díle také nijak nepřišla okouzlující... Vlastně jsem se pousmál jen jednou, to když přítelkyně Charliho - socioložka pitvala jeho výroky.. Ale tak nějak si říkám, že jinak tam toho humoru bylo zatraceně málo. O napětí také nemůže být řeč a ta romantika...ehm. Dávám dvě kulečníkové koule. Víc ne. * * ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)

Reklama

Reklama