Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle ryze americký subžánr road movie má dlouhou tradici a čítá legendy typu Vanishing Point, Dvouproudou asfaltku či odkazuje ještě dále až k Bezstarostné jízdě. Slabost pro koně pod kapotou a burácení motorů, vůni spálených gum, rychlost coby synonymum svobody, vytuněné oldschoolové koráby silnic, cesta, která je cíl. To všechno už tu bylo v drsných, ale svobodných 70. letech. V roce 2012 je realita ovšem trochu jiná. Už jen díky proměně dopravní infrastruktury se nedá jen tak nasednout do bouráku a s policajty v patách ujíždět za svobodou. A to dokonce ani v Americe. Změnily se podmínky, proměnil se subžánr. Rastr politické korektnosti velel hrdinovi bažícímu po svobodě usadit se, namísto ,,Born to be wild" ho donutil poslouchat nový hit ,,Born to be normal", ze solitéra se stal partnerem výrazně emancipované ženy, která ho nutí mluvit politicky korektně a neví nic o jeho minulosti. Je to peklo a jediné, co mu zbylo, je jeho nádherný černý Lincoln. Pak už je ale všechno jinak, než to bývalo kdysi, namísto dramatu je tu nově akční romantická komedie, namísto hledání svobody padání do chomoutu. Co zbylo, je láska k tomu, co kdysi ten Lincoln se sedmi sty koňmi pod kapotou představoval. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tohle srovnávat s Vanishing pointem ? To je úplně mimo. Jsem naprosto zklamán. Čekal jsem zábavu a honičky v nadupanejch autech po zaprášených amerických okreskách.. Dostalo se mi trapné legrace, pár hodně slabých honiček a nadupanejch aut na amerických zaprášených okreskách.... Autínka byla pěkná, to jo. Ale tím končíme. Federální agent chránící svědka byla naproto trapná figura. Už hned v úvodu, když se polil kafem, vyběhl z odbržděného auta řvoucí uáááá za veselých tónů humorné hudby (to kdyby divák nepochopil, že je to sranda) jsem pochopil, že tohle je další komedie co nebude to pravé jahodové... Neřadím se mezi puritány, ale přehršel slov šukat, kouřit a lízat mi v tomto díle také nijak nepřišla okouzlující... Vlastně jsem se pousmál jen jednou, to když přítelkyně Charliho - socioložka pitvala jeho výroky.. Ale tak nějak si říkám, že jinak tam toho humoru bylo zatraceně málo. O napětí také nemůže být řeč a ta romantika...ehm. Dávám dvě kulečníkové koule. Víc ne. * * ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama