Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Recenze (270)

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka, ktorá poteší komickými a dobre zahranými postavami (každý je tu slušný exot), tušením ich blížiaceho sa stretu (ktorý nemôže dopadnúť dobre), a tiež množstvom auto honičiek, ktoré (hlavne prostredím) pripomenú Auto zabiják (Tarantina tu majú radi). Vtipné gagy jedna-ku-jednej striedajú menej vtipné, a celé to pokope drží uveriteľná chémia medzi Shepardom a Kristen Bell. Sympaťáci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $13,749,300Tržby Celosvetovo $16,377,000▐ len praštená zlátanina, ktorý chce byť strašne cool a nad vecou, celé mimo misu, hlavne tie naháňačky na autách sú vrchol mizernej samoúčelnosti /25%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle ryze americký subžánr road movie má dlouhou tradici a čítá legendy typu Vanishing Point, Dvouproudou asfaltku či odkazuje ještě dále až k Bezstarostné jízdě. Slabost pro koně pod kapotou a burácení motorů, vůni spálených gum, rychlost coby synonymum svobody, vytuněné oldschoolové koráby silnic, cesta, která je cíl. To všechno už tu bylo v drsných, ale svobodných 70. letech. V roce 2012 je realita ovšem trochu jiná. Už jen díky proměně dopravní infrastruktury se nedá jen tak nasednout do bouráku a s policajty v patách ujíždět za svobodou. A to dokonce ani v Americe. Změnily se podmínky, proměnil se subžánr. Rastr politické korektnosti velel hrdinovi bažícímu po svobodě usadit se, namísto ,,Born to be wild" ho donutil poslouchat nový hit ,,Born to be normal", ze solitéra se stal partnerem výrazně emancipované ženy, která ho nutí mluvit politicky korektně a neví nic o jeho minulosti. Je to peklo a jediné, co mu zbylo, je jeho nádherný černý Lincoln. Pak už je ale všechno jinak, než to bývalo kdysi, namísto dramatu je tu nově akční romantická komedie, namísto hledání svobody padání do chomoutu. Co zbylo, je láska k tomu, co kdysi ten Lincoln se sedmi sty koňmi pod kapotou představoval. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nenazýval bych to komedií, ale zábava to byla a mě to fakt příjemně uteklo. Jsou tam dobrý honičky, dobrá hudba a hlavní hrdina mi taky po nějaké době přestal vadit. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Open Road Films // Počet premietajúcich kín v USA: 2,870 // Otvárací Víkend v USA: $4,526,222 // ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt silne zklamalo, cekal jsem totiz neco jako Mistri hazardu nebo Starsky a Hutch, coz byla chyba. Film totiz nema zadnej poradnej pribeh, coz by ale zas tak nevadilo, stejne jsem si to poustel spis kvuli honickam, jenze kdyz se pul hodiny jen kecalo, zaclo mi to bejt lehce podezrely. Pak ze sebe hlavni hrdina vyblil, ze je bejvalej ultra zavodnik a nazhavil karu a ja se zacal tesit, ze se to konecne rozjede a ono hovno. Jako jasne, par honicek tu je, ale ze by byly nejak zapamatovani hodny to ani nahodou. Navic hlavni dvojce Cooper Shepard by spis clovek uveril, ze jsou dvojka zhulenejch serfaru, nez bankovni lupice. A tak ve vysledku nakonec bavi jen vymatlanej Tom Arnold. Naprosto promarnena sance, ktera neni ani vtipna, ani akcni a bohuzel ani trochu zabavna, fakt sem se slusne nudil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mohla to být zábavná crazy jízda plná cool aut, bizarních postaviček a vtipných dialogů a hlášek, ale jede to jen na volnoběh. A ty vztahové rozpravy ústřední dvojice mě docela otravovaly. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Milý malý film, ze kterého doslova čiší, že si ho Dax Shepard natočil pro radost a ne jen jako money-machine. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Obyčejná, ale zdařilá komedie. Takové menší blbnutí dobrých herců jako je Bradley Cooper, Kristin Chenoweth, Beau Bridges a krásné Kristen Bell, plus divoké jízdy v luxusních autech. Zajímavá scéna se psím žrádlem. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Od filmu jsem totiž hodně očekával, a v první půlce se mi toho dostalo dosti málo. Druhá polovina, zejména závěrečná 20timinutovka, mé hodnocení ovšem přehoupla na lepší hodnocení. Slabé 4 hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nepochopil, co že tvůrci chtěli vlastně natočit. Bláznivou road trip komedii? Akční komedii? Nebo snad reklamu na auta Daxe Sheparda? Nefunguje zde totiž ani jedno, vtipných scén je pomálu, honičky zde v podstatě nejsou, scénář nedává smysl a Bradley Cooper je zde naprosto zbytečný. Tenhle vysněný projekt si mohl Shepard v klidu odpustit. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Vůbec špatný film to není. Navíc je zde skvělé obsazení, všichni staří známí z mých oblíbených filmů a seriálů. Chvílema to přeci jen mohlo rychleji odsejpat. Na začátku byl právě pomalejší rozjezd, kdy jsem nevěděl oč půjde, ale konec to napravil. Jen tak tak to dalo na 4*. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film určitě pohodářskej, kterej si na nic nehraje. Spousta automobilových honiček, spousta blbostí, ale aspoň se trošku zasmějete, určitě film na oddech, kterej neurazí ani nenadchne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdepak Naboř a ujeď, ale Zkoukni a zahoď! Originální asi jako každodenní západ Slunce za naším kravínem a humoru se tu taky nenajíte. Nejlepší na tom všem je zadek Kristen Bell. Což by nebylo až tak marné, kdyby šlo o moje dnešní rande, ale že jde o film, je to docela průser... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tohle srovnávat s Vanishing pointem ? To je úplně mimo. Jsem naprosto zklamán. Čekal jsem zábavu a honičky v nadupanejch autech po zaprášených amerických okreskách.. Dostalo se mi trapné legrace, pár hodně slabých honiček a nadupanejch aut na amerických zaprášených okreskách.... Autínka byla pěkná, to jo. Ale tím končíme. Federální agent chránící svědka byla naproto trapná figura. Už hned v úvodu, když se polil kafem, vyběhl z odbržděného auta řvoucí uáááá za veselých tónů humorné hudby (to kdyby divák nepochopil, že je to sranda) jsem pochopil, že tohle je další komedie co nebude to pravé jahodové... Neřadím se mezi puritány, ale přehršel slov šukat, kouřit a lízat mi v tomto díle také nijak nepřišla okouzlující... Vlastně jsem se pousmál jen jednou, to když přítelkyně Charliho - socioložka pitvala jeho výroky.. Ale tak nějak si říkám, že jinak tam toho humoru bylo zatraceně málo. O napětí také nemůže být řeč a ta romantika...ehm. Dávám dvě kulečníkové koule. Víc ne. * * ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Čuráček má nadupanou hustokáru a chce se jí pochlubit. Normální člověk jí vylepí na facebook, Dax Shepard sežene bandu hvězdných kámošů a natočí o káře film, kterej si vydupe i do kin. Takže kára je luxusní, o tom žádná, ale ta omáčka kolem ní je kokotina nejhlubšího zrna. ()

Reklama

Reklama