Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná, ničím výnimočná, prachom zapadnuteľná komédia, ktorá sa tvári ako road movie. Dax Shepard patrí k menej známym, priemerným hercom, ale je sympatické, že ma vyššie ambície a ciele. Tu sa podujal napísať scenár, režírovať a ešte si aj zahrať. Dosiahol svoj cieľ? Nemyslím si. Podľa môjho názoru sa mu maximálne tak podarilo natočiť úplne zbytočný film, ktorý divák skôr ofrfle (hlavne kvôli strate času) ako pochváli. Na komédiu málo srandy, málo hlášok. Dejovo ploché, bez nápadu, ktorý by zaujal. Šťastie, že tam hrala Kristen Bell. Jediná záchrana pred tým, aby som namiesto sledovania filmu pozeral von z okna. Ale snaha sa cení, takže u mňa s odretými ušami, zaťatými päsťami, zlomenými palcami a vypichnutými očami slabučký priemer. 50/100 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nepochopil, co že tvůrci chtěli vlastně natočit. Bláznivou road trip komedii? Akční komedii? Nebo snad reklamu na auta Daxe Sheparda? Nefunguje zde totiž ani jedno, vtipných scén je pomálu, honičky zde v podstatě nejsou, scénář nedává smysl a Bradley Cooper je zde naprosto zbytečný. Tenhle vysněný projekt si mohl Shepard v klidu odpustit. ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film je svým lehkovážným, volnomyšlenkářským stylem podobný Mistrům hazardu. Vyzdvihl bych pohodovou atmosféru, povedené honičky a fyzický humor - nejlepší kousku předvádí Tom Arnold, coby absurdně neschopný agent, který se při každé příležitosti zraní nebo minimálně rozseká své auto. Čili závěrem, není to žádné veledílo, ale pobavit umí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama