Diagnóza Werich

Krátkometrážní / Pohádka / Komedie

Česko, 2011, 4 min

Petr Zahrádka

Filmeček k vidění zde...... http://www.samosebou.cz/#/info-o-mytu ,kde můžete vidět další filmečky ze série Ekokomu,nebo jednoduše zde http://www.youtube.com/watch?v=aLaPFMXyu3E&feature=channel_video_title.(19.12.2011)

Zezačátku jsem si říkala, že jde o slaboduchou vykrádačku Wericha, ale... postupem času (dvou minut) jsem zjistila, že to tak není. Hodně povedené a kromě skvěle vyprávěné pohádky o Popelce to má i šmrncovní konec. A to se počítá ;-)(23.3.2012)

Říkal sem si, co z toho nakonec vznikne, ale Měchy tam je luxusní jako vždy a brácha je výborně rozespalej, stejně jako když jsem ho vždycky budil do školy :-) Odpad dávají jen trapáci, co se nikdy na ničem významnějším nepodíleli!!(19.12.2011)

Celkem kvalitní krátkomontážní snímek na vánoce který si zaslouží mích 5* už jenom kvůli provedení a srandě. No jistě je na co 4 minuty se dívat!(19.12.2011)

Díky otevřeně přiznanému "hraní si na Wericha" se mi tahle agitka o třídění odpadu moc líbila. A Werichova dikce byla napodobena opravdu mistrně.(24.3.2012)

• josieaddms

Až na ten konec mě to až zas tak nepobavilo. Sice to Pan Měcháček pěkně zahrál, skoro jsem ho nepoznala, ale ani tak moc to Wericha nepřipomínalo, navíc s takových maňásků neidentifikovatelných zdrojů většinou mívám spíše strach, než pocit mile pohádkový, či dokonce úsměvný. Takže konec sice fajn, takový ironický a jasný, ale zbytek celkem průměr. Sice je hezký že si někdo umí dělat i trochu jinačí legraci, než jaká se tak často objevuje v autorských filmových počinech, ať už Českých nebo zahraničních. Takže něco dobré, něco špatné.(7.4.2012)

• Stealth2

Autor by se měl oběsit, to by bylo to nejlepší.....(19.12.2011)