Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 5

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

ano, připouštím chybu, že sem napsal, že ty filmy sou béčka, za to sorry, to bylo nešťastně napsáno. Béčkovější je tam jenom ten příběh, ta hlavní motivace postav, najít a zabít X najít a ochránit, všechno ostatní je tam áčkové. V tom to směru, sem udělal chybu, ale myslel sem to jinak. 

na příspěvěk reagoval mm13, TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

jasně to ano, ale sou to právě charaktery, co hýbou tím příběhem, né příběh jako samotný, ten je přeci jenom upozaděn. Ale protože má T2 béčkový příběh, to z toho filmu ještě nedělá béčkový film, jako celek, všechno ostatní je áčkové a to že příběh stojí, na jednoduché věci, ochránit Johna Connora, ještě z toho filmu nedělá druhořadou záležitost. Kdyby v tom filmu byli intriky, či nečekaný zvrat, jako třeba ve https://www.csfd.cz/film/8280-nepritel-statu/prehled/ nebo něco, co by film posouval úplně jinam, tak ano, najednou by ten příběh byl o něčem jiném. Ale neni to tam a ani to tam nepatří, nic ve zlém, ale jednoduchý příběh, neznamená špatný příběh.  

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

no hlavně že ty to chápeš... -_-

 

RE:Rozpad_ Doktor vytvořil zahradu Eden... Obrovský nepodzemní komplex kde makali na tom jak využít, či zneužít T-Virus ne jako zbraň. Ekologicky aktivista ukradne virus a rozšíří ho po místním Letišti.. kde z Hodou podivné náhody přistává hlavní hrdinka RE2 Jill.W Která zombie samozřejmě unikne a pak spolu z Leonem který je tu taky čistě náhodou se vydávají tam kde všechno začalo... Kde se střetnou z Oním Ekoteroristou který zmutuje a oni ho komplikovaně a nakonec jednou ranou sejmou... Nejsou tam žádné speciální věci, whoo okamžiky, speciální zbraně.. jen deštník... ano, skutečně deštník. Tak... tomu říkám mistrovský scénář. 

Věru... a to jsem ještě vynechal hlavní spoilery. Protože je tam tolik vaty... že tam ani není co prozradit. 8)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

co nejvíc silné na tom filmu ? Charaktery, kdy se Connor sbližuje se strojem a bere ho jako vzor, jako otce, kterého nepoznal, charaktery a jejich vývoj, kdy ho Sára chce terminovat, když mu vyndají čip z hlavy, ale následně i ona změní na něj názor. Charaktery, emoce, vývoj charakterů, né příběh jako takový.  

na příspěvěk reagoval mm13, TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

ale to neni něco, za co by se mělo stydět, i první a druhý Terminátor, který byli mezníkem pro filmový svět a sou brány, jako jedny z nejlepších filmů, sou béčka, ale přesto režisér, scénáristé udělali z toho kvalitní podívanou. Takže nejde o to, že je to béčko, ale jak je uchopeny a co se z něho tvoří, je to jako s obrazy, se sochami atd. 

na příspěvěk reagoval mm13

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Trojka se mi zrovna líbila. Další díly poté jsem sice viděl, ale to musím uznat, že byly hrozné blbosti ve kterých mi přišlo, že Anderson akorát recykloval tu značku. Poslední díl je toho zářným příkladem a definitivně nejhorší z celé série.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jediný hraný filmy, který režíroval  Anderson a nepohybuje se na hranici mezi zoufalstvím a beznadějí je první RE. To zase uznávám a skláním se před jeho moudrostí a talentem, ale ostatní filmy nemají zrovna nijak závratně vysoké hodnocení, naopak. Nemluvě o tom, že všechny animované filmy, sou lépe hodnoceny, než ty co následují po trojce.  

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak na tu sérii se brzy chystám. Ale podle ohlasů to není tak špatné :-D prej snad lepší než celá série s Millou. No dobře to jsem možná trošku přehnal, ale přeci jenom viděl jsem kousek dílu Vendeta a nebylo to nejhorší.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

jo je to sice béčko, ale tak všechny horory, sou zákonitě béčko. Horory hlavně stojí na atmosféře, charakterech, monstrech/zabijácích či něčem, co zabíjí lidi a popřípadě na násilí. Všechny velký, slavný a úžasný horory, sou béčka, ale jde o to, jak scénárista napíše příběh a následně jak ho režisér odvypráví, jak to herci odehrají. I RE hry sou béčka, i ty skvělý díly, jako je sedmička, čtyřka, jednička a hlavně dvojka, ale autoři se v nich nesnaží odvyprávět silné lidské příběhy, jako je Schindlerův seznam, chtějí děsit, chtějí znechucovat, chtějí bavit. A to Anderson nikdy tak úplně v RE filmech nedokázal udělat, což je ten problém. 

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Rallye smrti ani Pompeje jsem dosud neviděl, takže nechci posuzovat a žoldák máš pravdu, že stojí na Kurtovi, ovšem RE si zase naopak nemyslím, že by to nějak vyloženě pokazil. Je to béčko jak vyšité, které z herců hodně stojí na Mille a Michelle (alespoň pro mě), ale mě ten jeho béčkový styl v tom filmů vůbec nevadil. Dokonce i dvojka nebyla nejhorší. Minimálně měla některé slušné zábavné scénky a prvky, i když oproti jedničce už tam byl velký pokles.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Yoshitsune, Yoshitsune

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama